آیا باید هزینه هایی که ذکر شد هنگام خروج ایشان از شرکت با ایشان تسویه شود یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۴۶ #85938571

با سلام . من به همراه جمعی از دوستان یک استارتاپ را راه اندازی کرده بودیم و شرکتی ثبت کرده ایم و بر روی محصولی جهت توسعه و بازاریابی تمرکز کرده بودیم . حال یکی از شرکا خواستار خروج از شرکت است . در طی این مدت فعالیت استارتاپ هزینه هایی مثل اجاره و خوراک نیز داشتیم و شرکت هیچ درآمدی نداشته .

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
چون سهام داربودندپس بایددرسود وزیان نیزهمانگونه عمل شود.

بستگی به نوع شرکت و اساسنامه آن دارد که شرکا با چه شرایطی امکان انتقال سهام به دیگری داشته باشد

درود ایشان درسودوزیان در کنار سایر شرکا شرکت سهیم می باشد.

ایشان سهام خودشان را می توانند به شما بفروشند.

تمامی شرکا به نسبت سهم الشرکه یا سهام خود در سود و زیان شریکند.

بادرودوسلام ایشان درسودوزیان شرکت سهیم می باشد.

در واقع ایشان سهم خود را با توجه به هزینه ها و آینده شرکت میفروشد و باید تراضی کنید.