شکایت بابت پخش اسکرین‌شات در گروه مشکلات شهری، متشنج کردن جو شهر

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۰ #85935574

با سلام، بنده در یک گروه که به مشکلات شهرمون می‌پردازد نسبت به یک پیام مردمی که از کم کاری معلمان و بعضی درخواست‌های خارج از عرف مثل اینکه روز معلم برای من پتو بیاورید و... یک واکنشی نشان دادم و نوشتم که این چه نوع تدریس و مدرسه‌ای است؟ این معلم‌ها آمدن تدریس یا گدایی؟ لطفا اسم معلم را داخل گروه بگویید. حال یک خانم که اصلا ربطی به مدرسه ندارد، مدعی‌العموم شده و از پیام بنده اسکرین‌شات گرفته و چندین بار در جلسه‌ای که این اسکرین‌ها رو به معلم‌هایی که داخل گروه نبودن نشان داده و به بنده توهین کرده و باعث متشنج شدن جو عمومی شهر نسبت به بنده شده. لازم به ذکر است که شهر ما یک شهر کوچک است و همه همدیگر را می‌شناسند و باعث خدشه به آبروی من شده است. بنده با چه عنوان می‌توانم از ایشان شاکی شوم که به نتیجه برسم؟ با تشکر از وکلای گرامی.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام ، اگر به شما توهین کرده است یا عناوین مجرمانه ای را به شما نسبت داده است و در صورت وجود شاهد می توانید از ایشان شکایت کنید.

سلام، اگر ثابت کنید که ایشان قصد توهین به شما را داشتند یا الفاظ و عباراتی که این مفهوم را برساند بکار بردند می تونین پیگیری کنین،البته احتمال به نتیجه رسیدن کمه ضمنا شما با کاربرد واژه «گدایی» برای معلمان خودتان به معلمان توهین کردین...

سلام
اگر مجموع رفتار ایشان مصداق فعل مجرمانه توهین یا افترا طبق قانون باشد، قابلیت پیگیری کیفری دارد.

با سلام
اگر مجموع رفتارهای وی تحت عناوین توهین یا افترا قابل تعریف است می توانید با ارائه ادله، علیه ایشان اقدام به شکایت نمایید.

با سلام
نظر به اینکه مشارالیها صرفا پیام شما رو به برخی اشخاص نشان داده دلیل بر ارتکاب جرم از سوی ایشان نیست لیکن جنابعالی فرمودید نامبرده به شما توهین نموده چنانچه بجز رفتار فوق ایشان رفتاری اعم از ناسزا گویی و فحاشی و امثالهم به جنابعالی کرده باشد طبق قانون قابل پیگرد خواهد بود .

سلام
اگر به شما الفاظ رکیک یا توهین آمیز نسبت داده اند حالا یا حضوری یا در فضای مجازی تحت عنوان توهین .
اگر الفاظی که قانونا جرم محسوب میشود به شما نسبت داده‌اند تحت
عنوان افترا .
اگر به اعتبار شخصی یا خانوادگی شما خدشه ای وارد شده مطابق قانون مسولیت مدنی می توانی پیگیری کنید

سلام ‌.تحت عنوان توهین میتوانید شکایت را مطرح کنید از پیام های ارسالی اسکرین شات بگیررد و به آن استناد نمایید پس از تاییدتوسط پلیس فتا شکایت پیگیری و مجازات درنظر گرفته خواهد شد