اثبات تجاوز بعد از یکسال ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۱۱ #85904165

سلام
وقت بخیر
سوالی دارم در خصوص تجاوز.
یک سال پیش پسر عمه دختری اونو به یه کافه دعوت میکنه و از قبل با صاحب کافه که از دوستاش بوده هماهنگ میکنه که کافه خالی باشه. بعد داخل کافه با زور به دختر تجاوز میکنه بعد از کلی دعوا و کتک کاری. این دختر و پسر با همدیگر دوست بودن. دختر همچنان باکره ست ولی از لحاظ روحی خیلی اسیب دیده.
_ با توجه به اینکه دختر شاهدی نداره ایا میتونه بعد از گذشت یک سال از پسر شکایت کنه؟ (شاهدین از دوستان پسر هستن و بر علیه ش شهادت نمیدن)
_ پسر این کارو با چند تا دختر دیگه هم انجام داده که اونا از ترس ابروشون هر چی میگفته گوش میدادن. چون تهدیدشون میکرد.
_ در صورت اثبات گناهکاری پسر مجازاتش چی هست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به اینکه دهترهمچنان باکره است و شاهدی وجود ندارد و آثار تجاوز به لحاظ گذشت یک سال وجود ندارد . لذا اثبات تجاوز معنا ندارد

سلام
چنین دعاوی بدون وجود ادله شرعی قابل اثبات نمی باشد و نی متوان به راحتی اقدام به طرح دعوا نمود و نهایتا چنانچه ارتکاب چنین عملی اثبات شود مجازات ان اعدام می باشد

سلام به هر حال با گذشت یکسال از موضوع نیاز به دلیل مثل شاهد جهت اثبات موضوع می باشد واثار کبودی از بدن شخص از بین رفته است..در صورت اثبات تجاوز به عنف،مجازات اعدام را در پی خواهد داشت..