سو پیشینه برای جرایمی که موثر نیست؛ ثبت میشود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۵ #85892539

با سلام ببخشید جرایمی که در جرم های سو پیشینه نیست اگر صورت گیرد در استعلام مینویسد عدم سو پیشینه کیفری یا عدم سوپیشینه کیفری موثر؟
ممنون میشم اگه پاسخ دهید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در هر صورت ثبت میشه، ولی درمورد سوء پیشینه جریمه نقدی ،شلال تعزیری ،درسوءپیشینه ثبت نمی شه.

با سلام محکومیت کیفری که محرومیت از حقوق اجتماعی ندارد در پیشینه ی محکوم درج لکن در گواهی های صادره از مراجع ذی ربط منعکس نمی گردد

درخصوص سوءپیشینه جرایمی که شخص درآنها محکومیت قطعی کیفری داشته ومشمول مرورزمان نگردیده ثبت میشود ولیکن آنچه برای هسته گزینش آن سازمان مهم است آیا شخص جرائمی که در ماده ۳۰۲ دادرسی کیفری است مرتکب شده است یاخیر یعنی اینکه آیا جرائمی که دارای مجازات حد وقصاص وتعزیرات تادرجه ۳رامرتکب شده یاخیر که براین مبنا صلاحیت شخص رابرای آن شغل رد یاتایید میکند

با سلام
کلیه محکومیت های کیفری در سجل کیفری مرتکب ثبت می گردد. سجل کیفری در مواردی که شخصی دوباره مرتکب جرم می شود، از لحاظ عدم تخفیف و ... موثر است. اما در استعلام سوء پیشینه کیفری صرفا موارد محکومیت های موثر درج می شود.

با سلام .
کلیه محکومیت ها در سابقه کیفری شخص ثبت میشود .آنهایی که محکومیت موثر دارند در گواهی سو پیشینه هم ذکر میشوند

باسلام درصورتی که رای قطعی گردد درسوپیشینه ثبت میشود اما جهت اخذ گواهی سوپیشینه موثر اعلام خواهد شد.