راهی نیست که من نخواهم به دادگاه در آن جا حضوری بروم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۴ #85857337

یک مشکل برای من پیش اومده بود و وقتی برای من ابلاغیه اومده بود من نتوانستم به دادگاه بروم و بعدش حکم جلب من امد و باز هم من نبودم و پرونده که از شهر دیگری بود برگشت داده شد به همان شهر و حالا من را در آن شهر خواستند ولی خیلی راهش دوره

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر درجلسات شرکت نکنید رای به صورت غیابی صادر خواهد شد اگر می توانید جای خودتان وکیل بفرستید تا از موضوع پرونده مطلع شود

خیر باید حضوری مراجعه نمایید چون که حکم جلب شما صادر شده است

با سلام
شما مکلف به انجام دستور مقام قضایی می باشید و باید در مرجع مذکور حاضر شوید .

درصورتی که حضور شخص شما درجلسه دادرسی الزامی است باید خودتان مراجعه نمایید در غیراینصورت میتوانید وکیل معرفی نمایید.

چنانچه در جلسات دادگاه حاضر نشوید ممکن است بطور غیابی محکوم شوید.

با سلام
نظر به اینکه نیابت اعطایی بدون انجام مفاد نیابت اعاده گردیده حتما به دادگاه مربوطه مراجعه نمایید زیرا در صورت توجه اتهام به شما دادگاه به طور غیابی شما را محکوم خواهد کرد .

درود
خیر باید در دادگاه حاضر شوید.