اشتباهات موجود در رای و تخلفات رخ داده در پرونده را چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۵ #85818628

ضمن عرض سلام و احترام خدمت کارشناسان بزرگوار،
بنده بعنوان کارفرما قراردادی را با پیمانکاری منعقد کردم جهت سنگ کاری نمای ساختمان،متراژ حدود صد متر،هرمتری۱۱۰هزار و شش میلیون هم نقد دادم،مابقی در موعد ذکر شده در قرارداد.دو بند بصورت چاپی در قرارداد قید شده بود؛
۱-متراژ سنگکاری طبق فاکتور سنگ فروش.و هم ساده(طول × عرض)
۲-طبق صحبتهای قبلی کارفرما یا پیمانکار با سنگکار درصورت تسویه نکردن با سنگکار در سر موعد،باید روزانه ۱۰۰/۰۰۰تومان خسارت پرداخت گردد.
((البته پیمانکار گفت که شما با سنگکار طرف نیستید و من طرف هستم و این متن چاپی در همه قرارداد هاست و ۱۰۰/۰۰۰ را در قرارداد لاک گرفت.))
در پایان متراژ کار ۷۰ متر شد.ولی پیمانکار دادخواست داد و شورا هم حکم داد که خسارت ۱۰۰هزار تعلق نمیگیره و طبق قرارداد به پرداخت ۵ میلیون محکوم شدم.اعتراض کردم که کارشناس برای متراژ بیاد که قاضی دادگاه هم قبول کرد.کارشناس اومد دو رور قبل هم نظر داد .ولی نه نظریه به بنده ابلاغ شد نه حتی وصول نظر کارشناس اعلام شد امروز حکم اومده؛ روزانه ۱۰۰/۰۰۰ تومان رو هم بدم و ۵ تومن رو هم بدم..این اقدام قاضی را چگونه توجیه میتوان کرد.اولا طبق قرارداد بنده با پیمانکار طرف هستم و صحبتی هم با سنگکار نداشتم.و پرداختی بنده به پیمانکار هستش طبق قرارداد..ثانیا؛کدام سنگکار اگه بنده طرف بودم باید نام وی قید میشد و موعد معین برای تسویه باید درج شود که تا چه تاریخی است.. ثالثا؛ کلمه یا بین بنده و پیمانکار مردد است و اینکه در قرارداد اصل لاک گرفته شده و در قرارداد دوم که کاربن داشت لاک گرفته نشده است خوب کدام اعتبار واقعی دارد. رابعا طبق ماده ۲۶۰ آ.د.م نظر کارشناس باید به طرفین ابلاغ شود و یک هفته مهلت اعتراض دارن و بعد یک هفته میتوان رای داد نه اینکه ۱۰/۲۷نظر کارشناس داده شده و ۱۰/۲۹ رای صادر شده بدون ابلاغ نظریه..
باتوجه به اینکه کاملا مطمین هستم و حتی دو نفر پیمانکار دیگر و یک کارشناس که همسایه بنده هست صراحتا گفتن که حتی ۷۰ متر نمیشه و حتی متر هم زدن ۶۰متر نشد باز با این حال متراژ کار بیش از ۷۰متر نیست.باید چگونه ثابت کنم با اینکه رای هم قطعی است و لازم الاجراست.
لطفا راهکار قانونی پرونده را به بنده اعلام کنید اعاده دادرسی بدم یا تامین دلیل یا راه حلی که به حقم برسم..و رویه معمول در این موارد چیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
در مهلت تعیین شده با ارائه دلایل به رای صادره اعتراض نمایید.

درود
سوال را مختصر بپرسید، می توانید در مهلت مقرر اعتراض کنید.

درود بر شما، می‌توانید در زمان مقرر به رای صادره اعتراض کنید.

سلام
اگر مهلت تجدیدنظرخواهی تمام نشده اعتراض کنید.