فرصت پاسخ به اعتراض طرف مقابل چه مدت و از کدام تاریخ است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۲ #85761264

سلام
حکم دادگاه امده و طرف مقابل به حکم اعتراض کرده اند.
در تاریخ ۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ابلاغ اخطاریه تبادل لوایح در سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی من به عنوان موکل امده بود.( هرچند پیامکی برای من نیامده بود و تا الان هم نیامده).
وکیلم گفتند در سامانه ایشان درآن روز چیزی نیامده ولی چندین روز بعد امده بود.
حال می خواهم ببینم فرصت پاسخ به اعتراض طرف مقابل چه مدت و از کدام تاریخ است.
در سامانه نوشته ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ.
تاریخ ابلاغ کدام می شود و ده روز با خود روز ابلاغ هم هست و تعطیلات در آن دخیل هست یا منظور ده روز کاری است
ممنون از وکلای خوب و با مرام

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از تاریخ ابلاغ به مدت ده روز

ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ.روز اتمام به تعطیلی بخورد تا روز کاری بلامانع است معمولا ۱۲ روز

در مرحله تجدیدنظر موضوع تبادل لوایح به موکل ابلاغ شده و از تاریخ درج اخطاریه در سامانه به مدت ۱۰ روز فرصت برای دادن لایحه دارید .