آیا بیع نامه با شرایط مذکور صحیح است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۱ #85760919

سلام درود بر شما
پدری در زمان حیات بطور شفایی اختیار فروش یک قطعه زمین خود را که (دارای سند عادی است) به یکی از فرزندانش فی المجلس داد و بنده با این فرد بیع نامه در بنگاه املاک تنظیم به امضای پدر و همه ورثه رسید و همگی در بیعنامه اقرار نمودند که هیچگونه ادعای مالکیتی در خصوص این ملک ندارند.
و کل ثمن معامله هم طی چک به همان فرزند پرداخت شده است بعد از ۱/۵ سال پدر آنها فوت شده یکی از فرزندان که بیع نامه را هم امضا کرده از فروشنده و من شکایت فروش مال غیر نموده است و فروشنده هم فعلا مجهول مکان است
آیا این معامله قانونی است و مالکیت من بر این مبیع صحیح است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر به امضای پدر فروشنده ذیل مبایعه نامه که حکایت از تنفیذ قرارداد توسط ایشان دارد ، ادعای اخیر مسموع نمی باشد و رد خواهد شد .

چون پدرتان معامله را تنفیذ کرده پس معامله صحیح است

درود بر شما، چنانچه ایشان همگی اقرار نموده‌اند که ادعای مالکیت نداشته باشند، پدر نیز با امضا تنفیذ کرده باشد، ادعای ایشان مسموع نخواهد بود.

درود
اگر پدر با امضا معامله را تنفیذ کرده معامله صحیح است.

با سلام ،طبق ماده ۱۰ ده قانون مدنی مبایعه‌نامه شما صحیح می باشد مگر خلاف آن اثبات گردد و در ضمن چونکه پدر و تمام وراث امضاء نمودن دیگر و در قرارداد احتمالا عنوان نموده است که تمام خیارات فی المجلس فسخ و دیگر حق فسخ را ندارند، و در برخی از مواقع می توانند فقط بر علیه فروشنده شکایت فروش مال غیر نمایند آن هم شرایط دارد

بادرود درصورتی که مالکیت برای پدر بوده و بعد بیع شما پدرتان امضا وتنفیذ کرده باشد دعوی رد میشود

سلام
اگر همه ورثه اقرار نموده اند که هیچ گونه ادعای مالکیتی نسبت به ملک ندارند
شکایت طرف مقابل صحیح نیست.