شکایت از ضامن در شرایط زیر ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۴ #85751124

سلام
آیا میشود ضامن پول نزول را که یک برگ چک به مبلغ سی میلیون تومان و یک برگ فیش حقوق را گرو گذاشته بخاطر عدم پرداخت قسط توسط متضامن به زندان انداخت؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید پول نزول گرفتن ایشون رو به دادگاه ثابت کنید درصورت اثبات قابل پیگیری می باشد و درصورت عدم پرداخت قسط توسط وام گیرنده بانک میتواند به ضامن رجوع کند.

سلام
بله می توان هر محکوم مالی را که حکمش قطعی شده جلب کرد

در صورتی که منشا دین ربا باشد با اثبات آن ضامن مسئولیتی به پرداخت ندارد.

سلام اگر استحقاقی دریافت وجود داشته باشد باید دادخواست مطرح شود و حکم قطعی صادر و اجراییه ابلاغ گردد و بدهکار اعسار ندهد امکان جلب وجود دارد .

در صورتی که اثبات شود ضمانت به دلیل امری نامشروع بوده است مسئولیتی برای پرداخت وجود ندارد

سلام

طرح شکایت علیه ضامن امکان پذیر است

با سلام چنانچه از طریق چکی که برای ضمانت داده است نتوان اقساط را دریافت داشت ویا از طریق فیش حقوقی هم نتوانید جلوی پرداخت حقوق به ایشان رابگیرید چه بسا که با فیش حقوقی که بعنوان ضمانت گذاشته شده میتوانید اقساط را از آن محل دریافت دارید در غیر اینصورت با ارائه دادخواست ومدارک مثبته میتوانید الزام به پرداخت وجه الضمان را بنمایید واگر مالی داشته باشد با شناسایی وارائه مستندات دال بر مالکیت میتوانید با توقیف آن مال وجه خودرا دریافت دارید ودرغیر اینصورت میتوانید با ارائه لایحه درخواست جلب نمایید .