عنوان این شکایت متقابل من چه میتواند باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۸۰ #85726035

سلام
یک شکایت واهی علیه اینجانب شده و اتهامی به من نسبت داده شده در مقابل این شکایت من هم میخواهم شکایت کنم.
آیا عنوان این شکایت متقابل من چه میتواند باشد؟
افترا و یا تقاضای اعاده حیثیت؟
سوال دوم
آیا این شکایت میتواند در لایحه تقدیمی ارائه شود؟
و یا نیاز به شکایت جداگانه دارد؟
با تشکر از جوابتان

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید به استناد پرونده ای که مفتوج است و با ذکر شماره ان اقدام به طرح شکایت جدید و تقاضای رسیدگی توامان را نمایید
عنوان دعوای شما نیز می تواند افترا باشد البته بستگی به دعوای طرف شما دارد

سلام
شما که مورد شکایت کذب قرار گرفتید پس از اثبات بی‌گناهی خود با اقامه‌ی شکایت افترا به دادسرا،
از مرجع مربوطه تقاضای تعقیب، تحقیق و مجازات او را خواستار می‌شوید.
و به دادسرا احضار می‌شود و از خود دفاع می‌کند و اگر سوءنیت او اثبات شود
با صدور کیفر خواست پرونده برای سایر رسیدگی‌ها به دادگاه عمومی جزایی ارسال می‌شود.
سوال دوم شما جوابش
با مراجعه به دادسرا و طرح شکایت علیه فرد مزبور میتوان به این کار مبادرت ورزید