شکایت و محکومیت به ممانعت از حق، تبرئه شدن دو اتهام دیگر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۰ #85694295

با سلام و احترام، بین من و همسایه‌ام یک نهر قنات عمومی در جریان هستش که همسایه بنده در نهر قنات اقدام به دیوارکشی نموده که بعد از چندبار ارجاع به کارشناس تا هفت نفره، الان حکم صادر شده است. من سه شکایت مطرح کرده بودم؛ ممانعت ازحق، تصرف عدوانی و ایجاد مزاحمت ملکی، که ایشان از باب ممانعت از حق محکوم به رفع ممانعت و اعاده به وضع سابق شدند و در موارد دیگر به علت نداشتن دلیل و انکار متهم نسبت به بزه انتسابی حکم بر برائت متهم داده شده است. حالا آیا اون دیواری که مابین ما کشیده تخریب میشه؟ چون از دو جهت دیگه ایشان تبرئه شدند، آیا می‌توانند هزینه دادرسی و کارشناس رو از من بگیرند؟ با تشکر.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق صحبت‌های شما در مورد دیوار حکم به نفع شما یا به عبارتی اعاده به وضع سابق داده شده است خوب بر این اساس شما می‌توانید درخواست اجرای حکم را بدهید تا آن دیوار برداشته شود لازم به ذکر است از آنجایی که حکم به نفع شما صادر شده است اگر در دادخواست، خسارت دادرسی را خواسته باشید می‌توانید هزینه کارشناسی هزینه دادرسی و دیگر هزینه‌هایی را که متقبل شده‌اید را نیز در درخواست اجرای حکم بخواهید

با سلام
چنانچه دیوار احداث شده عامل ممانعت از حق محسوب شده تخریب می شود، پرداخت هزینه دادرسی و کارشناسی به عهده محکوم علیه خواهد بود.

سلام هزینه های ناشی از دادرسی با محکوم است و در خصوص دیوار نیز نتیجه منطقی رفع ممانعت برداشتن دیوار مذکور است در غیر اینصورت ممانعت پا برجا بوده و حکم دادگاه بی حاصل می شود بنابراین دیوار باید برداشته شود

سلام وقت بخیر
۱-اگر در حکم اعاده به وضعیت سابق ذکر شده باشد بله دیوار تخریب خواهد شد.
۲-در این فرض هزینه دادرسی و کارشناسی بر عهده شماست.

سلام هزینه دادرسی و کارشناسی بر عهده ی محکوم می باشد،و اگر دیوار عامل ممانعت باشد بله تخریب میشود.

با سلام
هزینه دادرسی و کارشناس بر عهده شخص محکوم است و در مواردی که تبرئه شده است بر عهده خواهان می باشد.
اگر اعاده به وضع سابق شامل تخریب باشد ، دیوار نیز تخریب می شود.

بله اگر دیوار دلیل ممانعت باشد تخریب می شود و بابت هزینه نیز محکوم باید پرداخت نماید.