بنده از شوهر خواهرم و پسرش شکایت شهادت کذب نمودم و در ۳ جلسه رسیدگی هر دو حاضر نشدند؛ چکاری بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۵ #85670485

باسلام.

رعیس شورا پروند را به خودم داد و گفت ببر دادسرا و الان برام پیامک آمده پرونده شما به شعبه دادیاری ارجاع شد و در صورت لزوم ابلاغ می‌شود ۱_با این متن امکان داره بدون رسیدگی پرونده را مختومه کنه ۲_آیا جلبشون میکنن یا بهشون ابلاغ میکنن) توضیح بنده با وکالت تام‌الاختیار و و مباینامعه اقدام به فروش سهم خودم و دو خواهرم نمودم و یک هکتار زمین سهم خواهرارو خریدم و در قولنامه بنگاهی توافق کردیم که از فروش زمین سهم هر خواهر ۲۲ میلیونه و ۱۵ میلیون هرکدام گرفتند و مبلغ ۷ میلیون باقی مانده بعد از انتقال سند و هنوز سند بنامم نخورده و یک خواهرم به اجبار شوهرش از من شکایت کرد به مبلغ ۱۲ میلیون و شوهرش و پسرش شهادت دادن و خودم هم به مبلغ همان ۷ میلیون اقرار کردم بعد از انتقال سند و شورا هیچ اهمیتی به قولنامه ور سید کتبی من نکرد. هم در شورا و هم در تجدید نظر به این متن ( با توجه به اظهارات شهود تعرفه شده و اقرار خوانده به ۷، محکوم به ۱۲میلیون و هزینه دادرسی شدم ) و بنده شکایت شهادت کذب دادم با شرایط بالا لطفا راهنمایی کنید اگه ممکنه جامع باکمال تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر دلایل موجود در پرونده کافی باشد دعوت می شوید در غیر اینصورت بدون دعوت قرار منع تعقیب صادر می شود طبق رویه فعلی.

سلام ازطریق سامانه ابلاغ انجام میگیرد ضمنا در درصورت عدم حضور دستور قضایی جلب خواهند شد موفق باشید

درود
بعد از ثبت پرونده در دادسرا برایشان احضاریه ارسال و در صورت عدم حضور به دادرسی جلب خواهند شد ‌ .

سلام
منتظر ابلاغیه دادگستری بمانید

با سلام حتما ابلاغ و در صورت لزوم جلب خواهند شد

سلام، جهت حضور شما برای اخذ اظهارات ابلاغیه خواهد امد، باید صبر نمایید

با درود به آنها ابلاغ خواهد شد درصورت عدم حضور جلب خواهند شد، رسیدگی خواهد شد نتیجه قابل پیش بینی نیست.