آیا یک شرکت میتونه دو یا چند مدیر عامل داشته باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #85646617

سلام...
اگه میتونه چرا؟ اگه هم نمیتونه چرا؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله هر شرکت تجاری میتواند بیش از دو نفر مدیر عامل داشته باشد .
هیات مدیره باید اقلا یک نفر شخص حقیقی را به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی و حق الزحمه او را تعیین کند. مدیر عامل شرکت نمی تواند در عین حال رئیس هیات مدیره همان شرکت باشد ؛ مگر با تصویب سه چهارم آراء حاضر در مجمع عمومی ( ماده ۱۲۴ ل. ا. ق. ت )
در قانون فرانسه یک یا چند نفر از روسای شرکت ، رییس هیات مدیره است. در کشور ایران ، قانون گذار برای مدیر عامل مقرر کرده که می تواند یک یا چند نفر باشد.

سلام
در قانون تجارت منعی جهت وجود دو مدیرعامل وجود ندارد. صرفا طبق ماده ۱۲۶ یک شخص نمی تواند مدیرعامل بیش از یک شرکت باشد. ضمنا قانون تجارت ایران از قانون تجارت فرانسه اقتباس شده. در آن قانون انتصاب همزمان چند مدیرعامل برای یک شرکت بلامانع است