اگر به صورت عامیانه نوشته بشه و از اصطلاحات حقوقی در متن قرار داد استفاده نشده باشه قابل ثبت شدن در محضر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #85626778

سلام وقتتون به خیر

۱. برای عقد قرار داد با شریک در هر زمینه ای که شامل توضیح موضوع قرار داد و تعهدات طرفین در محضر حتما باید متن قرار داد را بدم وکیل تنظیم کنه یا به صورت عامیانه و توافقی میشه متن قرار داد را نوشت و در محضر ثبت کرد؟
۲. اگر به صورت عامیانه نوشته بشه و از اصطلاحات حقوقی در متن قرار داد استفاده نشده باشه قابل ثبت شدن در محضر هست؟ اگر قابل ثبت هست بعد از ثبت میشه با استناد به همین متن در صورت عدم پایبندی طرفین به قرار داد پیگیری کرد؟
۳. اگر قرار داد به صورت توافقی نوشته بشه و توسط وکیل تنظیم نشده باشه محضر دار قبلش چک میکنه و اگه کم و کسری داشت به طرفین میگه تا تکمیل کنن؟
۴. اگر نیاز به تکمیل باشه میشه باز هم به صورت عامیانه متنی را اضافه کرد؟
۵. در پایان اگر وکیل قرار داد را تنظیم کنه و طرف قبول نکنه این قرار داد را هزینه تنظیم قرار دادم سوخت میشه؟

با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای تنظیم یک قرارداد معقولانه و قانونی بهتر است ابتدا طرفین هر گونه شرط و شروطی داشته باشند طی و به توافق برسند سپس با کمک از یک کارشناس و یا وکیل جهت تنظیم این قرارداد کمک بگیرید تا هم قانونی و هم در صورت اختلاف نظر طرفین و ارجاع امر به مراجع قضایی بتوانید حقوق خود را به دست بیاورید .
هر چند قرارداد دستی نیز بین طرفین ( در صورتی که بصورت موازین شرعی و قانونی تنظیم شود ) اعتبار دارد .