شاهدان همان از سال ۷۷ را تایید کنند یا سال ۷۶ که اول بار اعلام کردند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۶ #85548389

سلام. بنده از سال ۷۶ تا ۷۹ در موسسه خصوصی مشغول به کار بودم. اما چند سال پیش متوجه شدم که کارفرما من را بیمه نکرده بودند. بعد شکایت و بررسی پرونده و بردن ۳ شاهد که اعلام کردند بنده از سال ۷۶ مشغول بودم حال کارفرما قبول کردند که من از سال ۷۷ تا ۷۹ در شرکتشان اشتغال داشتم. اینک از شاهدان خواستند دوباره برای امضا و تایید نهایی حضور پیدا کنند . حال سوال من این است که الان شاهدان همان از سال ۷۷ را تایید کنند یا سال ۷۶ که اول بار اعلام کردند؟ چون اگر از ۷۷ راقبول کنند دیگر پرونده حل میشود. اما در صورت اعلام از سال ۷۶ بایستی مجدد روند پرونده یک سال معلق بماند و من در شرف بازنشستگی هستم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توحه به اصول و مقررات حاکم بهتر است شهود کلام قبلی خود را تکرار کنند و اما در راستای جلوگیری از اطاله شما از محاسبه امر از سال ۷۶ امتناع نموده و اعلام دارید با توجه به اقرار طرف دعوا از همان ۷۷ محاسبه شود

دوست عزیز باسلام
لزوم سلامت و صحت ادعا ایجاب می نماید همان اقاریر اولیه(۷۶ تا ۷۹) را تکرار نمایند چون بعدا شهود ممکن است به استناد شهادت کذب تحت تعقیب قرار گیرند. لذا اگر می توانید در خارج از اداره کار اقدام به صلح نمایید تا برای شهود هم مشکلی پیش نیاید
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام