به مدت ده روز در زندان بودیم و اثر انگشت از ما گرفتند سوء پیشینه ای برای ما لحاظ خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۰ #85518851

سلام خسته نباشید بنده تو ورزشگاه آزادی سر بازی سپاهان پرسپولیس بی گناه گرفته شدم قرار بود آزاد بشیم با تعهد ولی بردنمون دادسرا پیش باز پرس اونجا گفتن ورزشگاه دوربین دارد اگه مشخص شود جز شورشی ها بودید میرید زندان باز پرس یه لپ تاپ داشت چک کرد چیزی پیدا نکرد هرچی هم گفتم بی گناهیم قبول نکرد بعد ۱۶ نفر بودیم فرستاده مون زندان اثر انگشت عکس اینا گرفتن ۱۱ روز زندان بودیم با فیش حقوقی آزاد شدیم الان میخوام بدانم این فیش حقوقی چی میشود یه سری دیگران پول نقد ۳۰ میلیون گذاشتن تکلیف مون چی میشه با اینکه ثابت نشد ما گناه کاریم یا نه تکلیف چیست؟ سو پیشینه برامون درست شد یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
تا زمانیکه حکم محکومیت قطعی صادر نشود سو پیشینه ای وجود ندارد. پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی است و اخذ وثیقه به جهت اطمینان از حضور شما بعد از احضار است .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیداحتمال تبرئه شدن شما هست.

با توجه به اینکه بازپرس هیچ مدرکی علیه شما پیدا نکرده تبریه میشوید ولی اگر قرار جلب به دادرسی و کیفر خواست علیه شما صادر شد با یک وکیل بصورت حضوری مشورت نمایید تا مانع محکومیت شما در دادگاه شود

فعلا پرونده درمرحله تحقیقات است . احتمال تبرئه شدن شما هست . درصورت تبرئه شدن سوء سابقه ای وجود ندارد .