شکایت از همسرم بابت رابطه و دادن پول به دیگری؛ چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #85388204

با سلام
من یه زن خانه دارم و هیچ جوازی ندارم شوهرم منو برد بانک و به واسطه یکی از دوستانش که در بانک است به حساب من دسته چک گرفته و با امضای خودش و بعد از ان هم خودش تنهایی به بانک رفته و چندین چک گرفته چند وقته که متوجه شدم با خانمی رابطه داره و فقط از تماس هاشون تونستم شات بگیرم ولی میدونم که توی واتساپ هم با هم چت نامشروع داشتن جدا از اینها وقتی خیلی پیگیر شدم متوجه شدم شوهرم کلی پول به اون خانم داده هم از حساب خودش پول واریز کرده هم از دسته چک من بهش داده و خودش میگه اون زن مبلغ ۳۰ میلیون بمن داده تا باهاش کار کنم و بهش سود بدم در صورتی که هیچ مدرکی ندارن آیا میتونم علیه شون شکایتی بکنم یا نه؟ و اگر شکایت کنم راه ثابت شدنش چجوری هست؟ ممنون میشم جوابم رو بدین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت داشتن مدارک و مستندات لازم و کافی تحت عنوان ارتباط نامشروع قابل شکایت خواهد بود

اگر مستندات و ادله کافی برای اثبات رابطه نامشروع دارید میتوانید علیه همسرتان اقامه دعوی کنید

درود
رابطه نامشروع را جز قضات اندکی با پیام نمی پذیرند.

با ادله کافی می توانید به اتهام رابطه نامشروع علیه آنها اقامه دعوا کنید

اثبات رابطه نامشروع از طریق پیام و چت کار دشواری است