راهی هست که کلا از اول ثبت نام کنم و معاینات پزشکی رو انجام بدم بدون اینکه پرونده ای توی سیستم داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۴ #85247284

سلام خسته نباشید
من در معاینات پزشکی بدون اطلاع که این پاسخ چه مشکلاتی را به وجود میاره با توجه به اینکه مونث هستم گفتم که در مدت کنکور قرص ضد افسردگی مصرف میکردم و باعث به وجود اومدن کلی مشکل شد که دکتر من رو فرستاد کمیسیون و .. و کلی هم سنگ انداختن جلوی پام و کار رو مشکل تر کردن بعضی افراد و من هم نگران هستم که این اطلاعات جایی ثبت بشه و از جایی نگران گرفتن گواهینامه ام هستم واسه همین اصلا ولش کردم فعلا میخواستم ببینم راهی هست که کلا از اول ثبت نام کنم و معاینات پزشکی رو انجام بدم بدون اینکه پرونده ای توی سیستم داشته باشم؟ لطفا اگر میشه کمکم کنید لطفا لطفا لطفا مرسی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراجع به پزشگ متخصص نماید

درود سوالتان مبهم است ،
اصولا سوابق پزشکی برای استخدامی نگهداری میشوند اما اینکه در چه مرجعع اقدام‌کردید مهم
خوردن قرض ضد افسردگی اگر مجاز باشد موجب مشکلات برای شما نمیشود مگر در حالات خاص و شرایط خاص مانند اینکه گواهینامه استفاده از یک دستگاه خاص یا مثلا اخذ مجوز به مرواز دراوردن هواپیما ، سوالتان بسیار کلی است
موفق باشید

با سلام
این معاینات پزشکی که فرمودید مربوط به کجا بوده و برای چه کاری معاینه پزشکی داده اید؟ آیا برای استخدام بوده یا مصاحبه برای قبولی دانشگاه بوده؟ یا ...
این مطلب باید مشخص شود. نیاز به اخذ توضیحات بیشتر است