🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا می توانم بخاطر باکره نبودنش شکایت کنم و روال شکایت چطوریه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۰۰

خانم بنده سن خودش رو ۶۵ اعلام کرده بود و گفته بود شناسنامه بزرگ گرفتن اما الان معلوم شده دروغ گفته.و همچنین در مورد باکره بودن هم من مطمعن نبودم که ایشون گفت پرده ام حلقوی است و بنظرم این هم دروغ بوده آیا می توانم بخاطر باکره نبودنش شکایت کنم و روال شکایت چطوریه؟ایا باید بازجویی بشه بخاطر اینکار چون ایشون مدام دروغ میگه.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دعوی تدلیس و فسخ نکاح طرح کنید
سریع تر نسبت به طرح اقدام کنید
تا حق شما از بین نرود

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

از دادگاه فسخ نکاح را درخواست کنید

با سلام
میتوانید دادخواست تدلیس(فریب) در نکاح مطرح نمایید و در صورت اثبات این امر توسط پزشکی قانونی،سپس از دادگاه فسخ نکاح را بخواهید که در این صورت مهریه به ایشان تعلق نمی گیرد

سلام
شما میتوانید دادخواست فسخ نکاح را به دادگاه ارائه نمایید و بعد از آن موضوع به پزشکی قانونی ارجاع داده خواهد شد !

شما میتوانید دادخواست فسخ نکاح بعلت تدلیس را مطرح نمائید [ هم بابت سن و هم باکره نبودن ) که موضوع جهت بررسی به پزشک قانونی ارجاع میشود ولی این نکته هم حائز اهمیت است که شما باید سریعا اقدام کنید تا حق فسخ هم برایتان محفوظ بماند.

باکره بودن در ازدواج با دختر شرط اصلی و پیش فرض صحت عقد نکاح است .قانونا هر گاه در یکی از طرفین صفت خاصی شرط شده باشد و پس از عقد معلوم شود که طرف فاقد وصف مورد نظر بوده برای طرف مقابل حق فسخ خواهد بود خواه وصف مذکور در عقد تصریح شده یا نشده باشد .لکن حق فسخ فوری است و باید ابتدا از طریق اظهارنامه اعلام نمایید

باسلام
در صورت اثبات عدم باکره بودن میتوانید تدلیس در ازدواج را مطرح نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط