آیا میشود این فرد را از طریق دادگاه ملزم به ثبت سند کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۱ #85079564

با سلام پدرم سال۱۳۷۰ کارگاهی به صورت قولنامه ای خرید می کند. و فروشنده قولنامه های قبلی تحویل پدرم می دهد.امسال برای سند در سامانه قانون تکلیف اراضی ثبت نام می کنند و ثبت درخواست قولنامه اول و سند مالکیت اول را می خواهد که ما دسترسی به ان نداریم.یکی از فروشندگان قبلی سند از سند های اصلاحات ارضی در اختیار دارد که می خواهد به بفروشد.در ضمن در اولین قولنامه ای که ما داریم این شخص فروشنده بوده و در متن قولنامه امده کلیه فروشندگان تعهد کرده اند تا ۵۰سال بعد در صورت وجود فساد خسارت وارده به عهده می گیرند.آیا میشود این فرد از طریق دادگاه ملزم به ثبت سند کنیم یا اینکه نفر اول را به معرفی کند و سند نفر اول؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست خود را به طرفیت تمامی ایادی قبلی مطرح نمایید در غیراین صورت دادخواست شما از سوی دادگاه رد خواهد شد

شما باید به طرفیت همه مالکین قبلی از جمله مالک اول دادخواست دهید

دادخواست بخواسته الزام به تنظیم سند به طرفیت همه ایادی ما قبل مخصوصا مالک اولی ثبت کنید

درود بر شما، بایستی دادخواستی به طرفیت تمام مالکین قبلی ازجمله مالک اول تنظیم و ثبت نمایید.

درود
باید تمام ایادی ماقبل خود را خوانده قرار دهید.

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت همه ایادی ما قبل نقدیم نمایید
هدی فرخی وکیل دادگستری

سلام و درود، برای صدور سند باید سابقه ی ملک استعلام و برمبنای آن ‌عمل گردد؛ هم چنین می‌توان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را نسبت به کلیه ایادی قبل تا مالک اسنادی اقامه نمود؛ آرزوی بهروزی.