جواب نهایی این دادخواست حتما در این تاریخ به بنده میرسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #85021375

سلام علیکم. وقت بخیر ببخشید پرونده ای در سامانه عدل ایران دارم و سوالم اینه که در این سامانه در قسمت روند کار پرونده این عبارت نوشته شده ::::۳-در تاریخ ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۱۸ تعیین گردید::::
میخواستم بدونم منظور از این عبارت اینه که جواب نهایی این دادخواست حتما در این تاریخ به بنده به من میرسه یا امکان داره زود تر هم جواب بگیرم. ممنونم از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وقت نظارت جهت مطالعه پرونده توسط قاضی و اخذ تصمیم می باشد که ممکن است تصمیم نهایی و صدور رای باشد یا تعیین وقت نظارتی دیگر

سلام
خیر منظور این نیست که در این تاریخ الزاما رای صادر شود بلکه تمام پرونده ها از نظر سیستم کامپیوتری در دادگستری باید مقید به وقت باشد و تعیین وقت نظارت برای این است که پرونده از دستور کار دادگاه خارج نشود و بنابراین ممکن است تا قبل از ۱۸ خرداد ۹۹ که وقت نظارت برای پرونده شما است رای صادر شود یا ممکن است در همان تاریخ رای صادر شود اما ممکن است در تاریخ مذکور تصمیمی غیر از صدور رای اتخاذ شود مانند این که وقت رسیدگی تعیین و طرفین را دعوت نمایند

تعیین وقت نظارت بابت پیگیری اموری مانند استعلام ، مطالبع پرونده، کارشناسی و ..... بوده و ربطی به اصحاب دعوی ندارد . بدیهی است که تاریخ مذکور با زمان اتخاذ نتیجه و صدور رای و .... نیز ارتباطی نخواهد داشت .

وقت نظارت برای دادگاه می باشد اصحاب دعوا می توانند منتظر تصمیم دادگاه در تایخ مقرر باشند ممکن زود تر هم تصمیم گرفته شود

با سلام
وقت نظارت برای مطالعه پرونده میباشد و احتمال دارد قاضی پرونده به علت کثرت پرونده های مطروحه در آن شعبه به دفعات وقت نظارت قضایی تعیین نماید