چرا شخص رو با توجه به تبصره محکوم به استرداد مال من نکرده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۸ #84981932

با سلام
اینجانب از شخصی که قرار بود مبل بسازه و نتونست اون مدل و رنگی رو که ما خاستیم بزنه شکایت کردیم به اصناف اصناف هم ایرادات رو کارشناساش نوشتن و ما خاستیم ارجاع بدیم تعزیرات تا پولمون رو بگیریم تعزیرات حکم داده که با توجه به اظهارات غیرموجه متهم و ملاحظه جمیع اوراق و سایر قرائن موجود در پرونده ایضا اظهارات شاکی بشرح لایحه دفاعیه هیات تخلف ارتکابی متهم مذکور را محرز و مسلم تشخیص و مستندا بمرتبه اول ماده ۵۹ قانون نظام صنفی اصلاحی سال ۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی نامبرده از حیث جنبه خصوصی به پرداخت مبلغی بعنوان خسارت در حق شاکی و از حیث جنبه عمومی به پرداخت مبلغی دو برابر ارزش تخلف بعنوان جریمه نقدی در حق دولت محکوم .
ماده ۵۹ - تقلب: عبارت است از عرضه یا فروش کال یا ارائه خدمتی که از لحاظ کیفیت . یا کمیت منطبق با مشخصات کال یا خدمت ابرازی یا درخواستی نباشد
سوال من اینه که چرا شخص رو با توجه به تبصره محکوم به استرداد مال من نکرده؟
چیکار کنم به پولم برسم تجدید نظر بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما با تجدید نظر خواهی از حکم صادره می توانید طی لایحه ای با توجه به تبصره ۱ ماده ۵۹ تقاضای استرداد کالای تقلبی را اعلام نمایید

سلام شما می توانید به حکم صادره دادگاه بدوی در مهلت مقرر قانونی راعتراض نموده در نتیجه پرونده در دادگاه تجدیدنظر بررسی خواهد شد/.