اقدام تنظیم وقت دادرسی برای دستور تخلیه خلاف قانون نیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۶۶ #84869157

سلام
مستاجر بنده ۹ ماه اجاره و شارژ و... رو نداده
کلیه شرایط دستور تخلیه رو دارم
دادخواست دستور تخلیه دادم ،وقت رسیدگی گذاشتند، مستاجر اومد اجور معوق محاسبه شد و یه مبلغی از پول ودیعه رو گرفت و با تنظیم گزارش اصلاحی مقرر شد تا ۱۸ ام تخلیه کند تا بنده در اون تاریخ مابقی ودیعه رو بدم و کلید رو بگیرم،در غیر این صورت ملک تخلیه بشه.
الان تخلیه نکرده و رفتم شورای حل اختلاف گفتن لایحه باید بزنی برای اجراییه و ۱۲ روز طول میکشه میشه اعتراض کنم؟
و اینکه چقدر دیگه ممکنه طول بکشه تخلیه ملک ؟

(پرونده در مجمع شماره ۷ شورای حل اختلاف هست)

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بله باید تقاضای صدور اجراییه دهید. زمان غیر قابل پیش بینی است

سلام
خلاف قانون نمی باشد

شورا ، شما رو به درستی راهنمایی کرده، باید درخواست صدور اجراییه کنید

خیر خلاف قانون نمی باشد....

درود خیر قابل اعتراض نمی باشد

بادرودوسلام غیرقابل پیش بینی می باشد.

باسلام
خیر قابل اعتراض نمی باشد. باید درخواست اجراییه نمایید و بعد از ۱۲ روز برای تخلیه ملک اقدام کنیپ