🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا به خاطر تاخیر میتونیم از ایشون شکایت به جایی کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۹

بنده یکی از اعضاء تعاونی مسکن مهر در صفادشت هستم که در سال ۸۷ به عنوان عضو مبلغی را جهت ثبت نام پرداخت کردم.اون موقع می گفتن با پرداخت ۴ میلیون خانه تحویلتان میشه. اما بعد از گذشت چندین سال تا به امروز ۲۹ فروردین با آنکه نزدیک به ۲۳میلیون با وعده هایی که میدن واریز کردم هنوز هیچ واحدی تحویلمان نشده که هیچ، تازه به ما مسئول تعاونی میگه باید حداقل ۴۰ میلیون باید واریز کنید تا اسممون رو به بانک اعلام کنه...باید چه کنیم...

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
روابط شما بستگی به متن قراردادی دارد که با تعاونی مسکن منعقد نموده اید
اگر تاریخ مشخصی برای تحویل پیش بینی شده و تاخیرات انجام شده غیر موجه باشد می توانید خسارت تاخیر در انجام تعهد مطالبه نمایید و اگر در قرارداد جهت تاخیر ضمانت اجرایی خاص معین شده همان ضمانت قابل اجرا است

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام باید متن قرارداد فیمابین شما و تعاونی مطالعه بشه

با سلام
اگر از ایشان قراردادی دارید که مشخص کند شما در آن تاریخ با پرداخت وجهی که طرف قرارداد به شما پیشنهاد داده اقدام به گرفتن مسکن نمایید و در صورت نداشتن قرارداد یا سایر مدارک میتوانید از طریق استشهادیه و نیز با استناد به فیش های واریزی علیه ایشان اقامه دعوی نمایید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط