فسخ با واژینیسموس زوجه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۴۵ #84704

با سلام مدت ۸ ماه عقد بودیم. اولا همسرم از روز اول عقد از مسیله جماع و دخول طفره رفت.تا اینکه معلوم شد ایشان تحمل جماع و دخول ندارند درد دارد و واژینیسموس دارد. واز عمل فرار کرد چرا که باعث ازاله بکارتش میشد. ایا اولا با درد دونا با واژینیسموس فسخ میدهند؟
دوما ایا بخاطر درد و اینکه دختر تحمل دخول انگشت ندارد پس تحمل مجامعت به طریق اولی ندارد میشود فسخ گرفت درصورتی که قرن شامل گوشت و استخوان اضافه است اما ایشان گوشت و استخوان اضافه ندارد؟
سوم ایا کوچکی الت تناسلی زن هم شامل فسخ میشود؟
ابا کوچکی سینه و نشان ندادن ان قبل عقد به خانواده تدلیس نیست؟ درقبال تدلیس چه حقی به زوج میدهند؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مشکلی در ناحیه تناسلی داشته باشند موجب حق فسخ نکاح خواهد شد.

بله.

خیر.