میتونم از پدرم بابت نفقه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۹ #84619136

سلام.من یک پسر ۱۴ ساله هستم پدرم دوساله بودم از مادرم جدا شده. هیچ خرجی هم برایم نکرده حتی هزار تومن هم نفقه نداده. وضعشم خوبه میتونم ازش شکایت کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله مادر شما می‌تواند نسبت به اقامه دعوا در این خصوص اقدام کند

سلام و درود، با توجه به توضیحات اخیر شما می توانید جهت نفقه ی جاری خود ضمن تنظیم دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید؛ آرزوی موفقیت

بله نسبت به نفقه آینده خودتان میتوانید اقدام کنید

نسبت به نفقه آینده می توانید.

سلام . می تونید دادخواست مطالبه نفقه ی مستمر را بکنید البته در صورتی که در حال تحصیل هستید

با سلام
اولااساسا مطابق ماده ۱۲۰۶ قانون مدنی، اقارب منحصرا نسبت به آتیه می‌توانند مطالبه نفقه نمایند و با استفاده از مفهوم مخالف این ماده اقربا، از جمله فرزند، نمی‌تواند نفقه گذشته را مطالبه نماید
ثانیادر وجوب نفقه اقارب ازجمله فرزند تمکن مالی منفق شرط است لذا در صورتیکه پدر شما تمکن کافی برای پرداخت نفقه داشته باشد میتوانید دادخواست مطالبه نفقه اینده را بنمایید