امکان اعتراض به حکم قطعی غیابی وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #84543490

باسلام، اگر شخصی ادعایی و اتهامی زد و با اعلام نامعلوم بودن مکان متهم و دلایل خودش منو محکوم کرد، و من هیچ اطلاعی از کل دادرسی نداشته باشم، مثلا مستاجر باشم و خب چند وقت یکبار جا عوض میکنم و مثلا احضاریه رو بدن خونه ای که چند وقت پیش ساکن بودم، نهایتا ایا حکم صادره قطعی میشه؟
و حق اعتراض ندارم؟
البته اگه روزی متوجه بشم بتونم دفاع بکنم و اگر حق اعتراض دارم پس حکم قطعی نیست؟
و اگه قطعی نیست در سوپیشینه قید میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگرحکم صادره غیابی بوده باشد شما ظرف بیست روزازتاریخ اطلاع امکان طرح دعوای واخواهی را دارید
عنوان پرونده مشخص نیست اما در صورتی که رای صادرهنقض شود سوپیشینه احتمالی نیز رفع اثر میشود

باسلام ؛
اگر در جلسه دادگاه حاضر نشده باشید و لایحه نیز ارسال نکرده باشید، دادگاه می‌تواند حکم غیابی صادر کند و متعاقب آن شما نیز می‌توانید به این حکم غیابی اعتراض کنید که‌‌ همان واخواهی خواهد بود .

سلام
اگر شما در دادرسی حضور نداشته باشید رای غیابی صادر و هر زمان مطلع شدید قابل واخواهی خواهد بود.

چنانچه حکم غیابی صادر گردد در هر مرحله ای باشد قابل واخواهی خواهد بود ومجدد رسیدگی میگردد