حکم خیانت زن به شوهر چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #84505102

با سلام من متوجه خیانت زنم شده ام مدتی است که با این شخص رابطه داشته بنده امکان اینکه ایشان رابطه نامشروع داشته یا نه را ندارم ولی امکان اثبات اینکه یک نفر را به منزل من اورده دارم
علاوه بر این اگر شکایت کنم حکم قاضی برای این ۲ نفر چی هست
ضمنا خط همسرم به نام خودش نیست اگر نیاز باشد امکان اینکه بتوانم پرینت خط تلفن ۲ نفر را بگیرم و تین موضوع را اثبات کنم هست یا نه
از چه طریق میتوانم نسبت به اون شخصی که با همسرم رابطه داشته شکایت کنم؟
چه مدارکی برای اثبات باید داشته باشم؟
حکم قاضی چیست؟
چقدر زمان نیاز دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید شکایتی مبنی بر رابطه نامشروع به طرفیت ایشان مطرح نمایید .لیکن جهت اثبات اینگونه موارد نیاز به ادله دارید.

با سلام
اگر احتمال به رابطه نامشروع دارید بایستی بر علیه همسر و فرد مورد نظر شکایت نمایید و از دادگاه بخواهید سیمکارتهای انان مورد بررسی و اخذ پرینت گردد تا ادعای شما ثابت گردد .

اثبات این قبیل موارد بسیار سخت و مشکل است و معمولا دادیار و یا بازپرس بدون دلیل و مدرک دستوری برای اخذ پرینت صادر نمی کند.