دادخواست اعلام بطلان معامله به استناد حکم حجر چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #84497198

شخصی سه دانگ ملک خود را به پدرم واگذار میکند بدون تنظیم بیعنامه و فقط وکالت فروش بلاعزل بین آنها در سال ۷۵ تنظیم میشود سپس پدرم نیم دانگ آن را میفروشد و یک سند تفویض وکالت نیم دانگ به خریدار میدهد و در سال ۸۲ دو دانگ و نیم الباقی به عروسش تفویض میشود و در سال ۸۷ عروس به شوهرش تفویض میکند و سال ۸۸ پدرم فوت میکند و سال ۹۰ برادر به همسرش تفویض میکند ( در واقع ۲/۵ دانگ را برمیگرداند ) و سال ۹۲ همسر برادرم آنرا بنام خود منتقل میکند و اکنون امسال حکم حجر برادرم صادر شده و تاریخ شروع حجر از سال ۸۳ اعلام شده ، اکنون بنده میخواهم بعنوان احدی از وراث پدرم اقدام به باطل کردن سند انتقالی به استناد حکم حجر صادره و همچنین فوت پدرم که اولین وکیل سلسله اسناد توکیلی بوده انجام دهم چه راهکار مناسب و سریعتری وجود دارد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معامله صحیح بوده و قابل ابطال نیست

سلام
اسنادی که در زمان حیات پدر شما انتقال داده شده قابل ابطال نمیباشد

معاملاتی که پدر شما در مان حیات خود انجام داده است قابل ابطال نخواهد بود

سلام ..باتوجه به اظهارات شما نقل وانتقالات پدر صحیح بوده وشما اقدامی نمیتوانید انجام دهید .

معاملات پدر شما در زمان حیات وی باطل نخواهد بود

درود
قیم محجور می تواند اقدام کند

سلام
دادخواست ابطال معامله بدهید البته معاملات پدر شما در زمان حیات اش باطل نیست