آیا مرد موظف است مهریه خانم را بدهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۹۷ #84458908

سلام
اگر زن و مردی با هم صیغه شوند و هر دو به دلیل شرایط خانوادگی ثبت صیغه نامه نکنند ولی بین خودشون صیغه نامه تنظبم کرده باشند و حتی شاهدم داشته باشند آیا مرد موظف است مهریه خانم را بدهد؟؟ چون بسیار تاکید کرده است تماما مهریه رو پرداخت میکند.
می تواند قبول نکند، خانم می تواند با آن صیغه نامه اقدام قانونی کند؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باید پرداخت کند.

سلام بله مرد موظف به پرداخت مهریه می باشد

مهریه از حقوق مسلم شماست لیکن چون ازدواجی صورت نگرفته تشریفات قانونی دارد و به شما نصف مهریه تعلق می گیرد

سلام در نکاح موقت مهریه رکن است لذا امتناع از پرداخت مهریه موجب فسخ نکاح است لذا با شکایت در صورت عدم تعیین مهریه مشخص مهرالمثل تعلق می گیرد و باید پرداخت کند.

سلام
زوج باید مهریه را بدهد و رسمی نبودن عقدنامه تاثیری بر این امر نخواهد داشت؛ غیر از این که بعنوان سند عادی قابلیت صدور اجرائیه ثبتی ندارد.

پرداخت مهریه وظیفه زوج است

به مهر
بله مهریه از ارکان صحت عقد موقت است .
در صورت عدم پرداخت و تنظیم عقد نامه موقت و درج مهریه در آن و امضاء شهود می تواند از طریق مراجع دادگستری مطالبه نماید