آیا با مخالفت یک شریک باید این سرمایه خارج شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۶ #84445098

سلام . و خدا قوت
مادر و همسرم و دوست ایشان یک فروشگاه بقالی راه اندازی کردند و در ابتدا سهم هریک مشخص شد که مادرم به عنوان صاحب سرمایه ۴۰ درصد از سود و همسرم و دوستشان هرکدام ۳۰ درصد از سود را داشته باشند. ضمنا توافق شد همسرم مسئول امورات مالی مربوط به مغازه باشند. چند وقت قبل یک فرد معتمد سرمایه ای به همسرم داد تا آن را وارد کار کند و ایشان با گرفتن توافق کلامی از شرکا این سرمایه را وارد بقالی کرد و با آن جنس خرید. آیا این کار از نظر قانونی مشکلی دارد؟ ضمنا به فردی که صاحب سرمایه است قولی مبنی بر اینکه در این مغازه سهم دارد یا ... داده نشده و به درخواست خودش این پول وارد کار شده، و قرار شد ایشان در سود و زیان حاصل از "سرمایه ی خودش " شریک شود و نه بیشتر...تا ربا هم نباشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بصلاحتونه قرارداد شراکت کتبی داشته باشید

با سلام
پیشنهاد می گردد جهت حفظ حقوق شرکا ، قراردادی کتبی با ذکر جزئیات تنظیم گردد .

با درود
ان شخص فقط طلبکار میباشد اگر قرار بر شراکت باشد رضایت سایرین جلب گردد وگرنه عمل شما جرم نیست. پیشنهاد می‌گردد اگر اختلاف نظر وجود دارد ان شخص معتمد را وارد شراکت نکرده و صرفا متعهد به پرداختن آن مبلغ شوید یا شما ان مبلغ را به اسم خود وارد شراکت نمایید.

درود
باید باهم توافق کنند بهتر است توافق نامه نیز تنظیم شود..