میشه اینجا یک برگه ای در دفترخانه تنظیم کرد که بعد از اینکه مهاجرت کردیم و مراحل اداری مهاجرتش انجام دادیم، برگردیم و مهریه اشو ببخشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #84422409

سلام
من یکبار سوال پرسیدم ولی فکر کنم بد نوشتم دوباره مینویسم
من میخوام مهاجرت کاری کنم و کار هم پیدا کردم و باید برم به اون کشور قراردادمو ببندم و خونه اجاره کنم و بمونم. از این طرف با همسرم به مشکل برخوردم و ازش خواستم مهریشو ببخشه جدا بشیم شاید برم از ایران دیگه برنگردم. ولی ایشون میگن که اول کارهای مهاجرت من رو هم بکن و من به عنوان همسرت بیام به اون کشور و ویزام از پیوست به همسر ،به ویزای کاری تبدیل بشه و من مهریمو ببخشم. میخواستم بدونم میشه اینجا یک برگه ای در دفترخانه تنظیم کرد که بعد از اینکه مهاجرت کردیم و مراحل اداری مهاجرتش انجام دادیم ما برگردیم ایران و مهریه اشو ببخشه و جدا بشیم؟ این کار شدنی هست یا اینکه سندیت نداره و ممکن زیرش بزنه. مچکرم.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چنین چیزی اعتبار ندارد

حتی اگر چنین برگه ای قابل تنظیم بود بازهم از نظر بخشش مهریه فاقد اعتبار است و زوجه میتواند بعدا مهریه را نبخشد

دقت نمایید این توافق اصلا اعتباری ندارد و مهریه کماکان پابرجاست و زوجه بعدا میتواند مهریه را مطالبه کند حتی اگر در دفترخانه و یا در حضور شهود و یا به هر طریق دیگری تنظیم شود باز هم زوجه میتواند مهریه را مطالبه کند و به اصطلاح دبه نماید

با توجه به حساسیت موضوع حتما قبل از هر اقدامی مشاوره های دقیق بگیرید