آیا میتوانم وکیلم را به جای خود به اجرای احکام، بفرستم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۹ #84365618

سلام
اگر شخصی مجازاتش جایگزین حبس جزای نقدی باشد می تواند به جای خودش وکیلش یا یکی از افراد خانوادش را به جای خودش به اجرای احکام بفرستد؟
یا حتما باید خودش در اجرای احکام حاضر شود؟
و اگر حاضر نشود چه می شود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهم این است که جزای نقدی پرداخت شود شخصا با وکیل یا اقوام درجه اول می توانند مراجعه کنند و جزای نقدی را پرداخت کنند .

با سلام و درود

بله وکیل شما می تواند به اجرای احکام برود و فیش پرداخت جزای نقدی را به آن مرجع ارائه کند ضرورتی به حضور شما نیست.

اگر مجازات شما تنها جزای نقدی است فرستادن وکیل امکان پذیر است.