آیا اگر شکایت کنه دادگاه اون خانم رو ملزم میکنه که فیلم رو پخش نکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #84331402

با سلام
دوست بنده مدتی ازدواج موقت با خانمی بوده، موقع رابطه فیلم گرفته و حتی نخواسته چهره هیچکدوم داخل فیلم بیفته، اما متاسفانه یک لحظه چهره ی خودش ( دوستم ) توی فیلم میفته. خانمه اون موقع ازش میخواد که فیلم رو براش بفرسته که اینم با تلگرام براش میفرسته
حالا دو ساله صیغه شون تموم شده، و این خانم مدام مزاحم دوستم میشه و تهدیدش میکنه که اگه باهاش نباشه فیلمش رو منتشر میکنه، و چون دوستم فیلم گرفته بهانه دست این خانم افتاده و میره محل کار دوستم فیلم رو به همکارای دوستم نشون میده که این آقا از من فیلم گرفته و تهدیدم میکنه ( هدفش بردن ابروی دوستم بوده) در ثورتی که در فیلم این خانم اصلا قابل شناسایی نیست و فقط چهره ی دوست بدبخت من معلومه
حالا دوستم میخواد شکایت کنه اما میترسه که چون ایشون فیلم گرفته مقصر شناخته بشه
آیا اگر شکایت کنه دادگاه اون خانم رو ملزم میکنه که فیلم رو پخش نکنه؟ اصلا دو طرف تعهد بدن.
آیا کار اون خانم در نشلن دادن فیلم به همکاری دوستم جرمه؟
مجازاتش چیه ؟
ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض وقت بخیر
بله قابل پیگیری میباشد میتوانید شکایت خود را مطرح کنید و از انتشار فیلم جلوگیری کنید اگر شخص مورد نظر فیلم را منتشر کند مرتکب جرم شده
موفق باشید

دویت شما میتواند ازاین خانم شکایت کند ودرصورتی که این خانم فیلم راپخش کند مرتکب جرم شده است

باسلام
اگر ادله کافی دارید میتوانید شکایت کیفری به استناد ماده۶۶۹قانون تعزیرات و مجازات های بازدارنده(۸۹۵قانون مجازات اسلامی)اقدام نمایید

ماده مذکور– هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید،‌اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دو‌ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.