مجازات بنده در تعزیرات چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #84311905

با سلام.
در سال ۹۳ مقدار ۹۳ تن ضایعات وارد مرز از طرف و بنام شرکتی وارد شد که مدارک و کارت بازرگانی نداشت و از کارت و مدارک شرکت من برای ترخیص استفاده شد که بعد از ترخیص ۴۹ تن از ضایعات بنده متوجه شدم که مجوز محیط زیست ندارد و جعلی است بلافاصله تخلف را گزارش دادم و جلوی ترخیص باقی ضایعات را گرفتن ولیکن متاسفانه خودم درگیر ماجرا بعنوان جعل و خیانت درامانت ( که وکالت رسمی از طرف مبنی بر تا الاختیار در کلیه زمینه ها بودم اخذ کردم ) اکنون پرونده به سه قسمت شده است
حال پرونده تعزیراتی بنده به مبلغ ۳۵میلیون تومان ارزش گداری شده از طرف گمرک که همان زمان بنده کلیه عوارض و حقوق گمرکی را پرداخت نمودم
۱.مجازات و تکلیف بنده در تعزیرات چگونه خواهد بود
۲. با توجه به داشتن وکالتنامه ی رسمی دفترخانه مبنی بر فروش و ترخیص و کلیه امور و با توجه با ینکه طبق رسیدهای پرداختی کلیه هزینه ها و پول نقد به موکلم دادم جریان خیانت درامانت چطور طی میشود
۳.بنده از روز اول منکر جعل مجعول شده ام مجازات چی خواهد بود
باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تواصیف اعلامی ، وکالتنامه ، علم و اطلاع و اعلام بموقع موارد علی الخصوص درمورد مجوز و جعلی بودن آن با بررسی موارد حتی الممکن مشمول تخفیف و احتمالا برائت خواهد بود.