ما برای فروش چند باب مغازه دیگر میتوانیم فقط اجازه ساخت در طبقه پایین را داده و بالا را نفروشیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۳ #84265116

درود وخدا قوت...
مورد سوال اول:
پدرم زمینی به متراژ ۵۰ متر مربع در روستای ما بر خیابان به شخصی فروخته.. و ایشون اقدام به ساخت مغازه در پایین و ساخت در طبقه دوم حالا دقیق اطلاع نداریم مغازه یا سوییت هست در حال ساخت هستن.. آیا ایشون میتونسته اقدام به ساخت در طبقه بالا بکنه؟.. باتوجه به اینکه چیزی مبنی بر عدم ساختن و منعشون از اینکار هم تو قولنامه نیامده؟
مورد دوم:
الان آیا ما برای فروش چند باب مغازه دیگر میتوانیم فقط اجازه ساخت در طبقه پایین را داده و بالا را نفروشیم؟
مورد سوم:
ما میخوایم ارث پدری رو تقسیم کنیم چه کارهایی باید انجام بدیم که قانونی و کامل باشه به مشکل نخوریم؟
مورد چهار:
پسر یه خانواده بخاطر تصادف و برخورد ماشین نیسان به اون فوت شدن و راننده مقصر هست عابر پیاده ۱ قدم مانده بود به داخل کوچه ماشین بهشون برخورد کرده و طبق گفته و دوربین مداربسته دوتا ماشین در کنار هم در حال کورس و سبقت بودند که این اتفاق افتاده.. و راننده مشکوک به استفاده از مشروب بودن که ازشون تستی گرفته نشده و راننده بعده چند ساعت خودش رو معرفی کرده به مراجع قانونی ولی با وصیقه آزاد هستش؟ حالا میخواستم ببینم در همچین شرایطی راهکار چی هست.. خانواده فوت شده چه کاری باید بکنن؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر مالک جدید مجوز ساخت داشته شما نمی توانید جلوی ساخت وی را بگیرید.