روانشناس یه برگ دادن به پدر بچه که ببره دادگاه، آیا کاری میتونه بکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۱ #84082617

با سلام. خواهر زاده بنده از بچه گی پیش ما بزرگ شده و پدرش هیچ تمایلی برای نگه داشتن خانومش و بچه اش نداشته تا سن ۸ سالگی دختر خواهرم. که از سن ۸ سالگی به بعد تازه اقدام به ملاقات هفتگی میکردن. الان که خواهر زاده بنده ۹ سال و ۳ماه هستن این آقا اقدام به حضانت فرزند کردن که وقتی رای از دادگاه اومده بود توش نوشته بودن که حضانت با پدر هست. ولی ماکه اعتراض دادیم رای به تجدید نظر رفته و پاسخ به این شکل گردید که با رعایت ماده ۲۳ طفل استرداد به تحویل پدر شود. ما که به کلانتری رفتیم برای تحویل بچه بچه تمایلی به رفتن پیش پدرش نداشت که صورتجلسه شد و تحویل مراجع قانونی گردید. و بعد از آن برای اینکه اون آقا رفته به قاضی گفتی که اینا تبانی کردن بچه رو ندن قاضی هم خودش وقت تعیین کرد و خودش با بچه حرف زد که بازم بچه نرفت و نوشت که بچه تمایلی به رفتن ندارد.و معرفی کردن به اورژانس اجتماعی که هنوز پاسخی نیومده.ولی الان ۳ هفته هست که بچه برای رفتن به پیش پدر حتی جمعه ها هم امتناع میکنه و تو مرکز مهر یه روانشناس خانوم هست که اومده یه صورتجلسه خالی رو به خواهرم امضا کرده بعدش برداشته نوشته بچه اصلا تمایلی به ملاقات نداشته و حتی به صورت پدرش هم نگاه نمیکنه و تشخیص ما اینه که مادر بچه رو ترغیب میکنه ولی چه بسا که بیچاره خواهرم اونجا خودش به بچه میگه که برو پیش بابات و...سوالم اینجاست که اون خانوم روانشناس از دون صورتجلسه یه برگ دادن به پدر بچه که ببره دادگاه آیا کاری میتونه بکنه یا نه ممنون میشم جوابمو بدین.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مصلحت طفل در نظر گرفته می شود

مصلحت طفل ملاک خواهد بود...

با سلام
بایستی مصلحت کودک در نظر گرفته شود

با سلام
عدم تمایل فرزند به ملاقات پدر یا مادر ضمانت اجرایی ندارد و در این موارد باید مصلحت کودک در نظر گرفته شود.در صورتی که فرزند دختر می باشد خودش می تواند مشخص نماید با چه کسی زندگی نماید و در صورتی که پسر می باشد باید با پدر زندگی نماید مگر به مصلحت وی نباشد

وقتی بچه تمایلی نداشته باشد در نهایت به جایی نمی رسد