تعیین وقت نظارت و کسر از آمار چه معنایی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۸۷ #84057201

با سلام
در روند پرونده بنده ثبت شده است که
دستور قضایی مبنی بر ابطال وقت نظارت و اعلام وضعیت به مرجع ذی ربط و با توجه به تکمیل بودن پرونده، عینا جهت صدور دستور صادر می گردد، و با یگانی پرونده و تایپ متن رای و تعیین وقت نظارت و ثبت پرونده و اقدام و کسر از آمار در تاریخ ۰۲/۰۴/۱۳۹۹ ثبت گردید.
این به چه مفهوم است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین وقت نظارت به معنایی اینست که در برخی از پرونده ها مقام قضایی جهت صدور دستورات صلاح میداند که در دو نوبت یا چند نوبت تعیین وقت جهت به روئیت رسیدن پرونده و تصمیم گیری و صدور دستور بنماید بعنوان مثال در اجرای احکام مدنی زمانی که محکوم له تقاضای اجرا میکند ابتدا وقت نظارت تعیین و دستور صادر میگردد و مجددا برای روئیت عملیاتی که انجام گرفته وقت نظارت تعیین میکند
کسر از آمار زمانی صورت میگردد که به هر دلیلی در آن شعبه پرونده مختومه به حساب می آید یا به دادگاه یا دوایر دیگر ارسال گردیده

با سلام
یعنی وقتت تعیین شده برای رسیدگی باطل و دیگر رسیدگی نخواهد شد
به دلیل تکمیل بودن پرونده ، جهت اعلام نظر ، اتخاذ حکم به شعبه مربوطه ارجاع میشود
پرونده بایگانی شده و حکم بصورت تایپی انجام خواهد شد
همه این موارد بتاریخ فوق ثبت و انجام گردید .