آیا اگر شخصی هم زمان جرم های قذف و فحاشی و تهدید و ضرب و جرح را صورت دهد مرتکب تعدد جرم شده است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۳ #83915745

با سلام و عرض ادب؛

در اینصورت آیا حداکثر مجازات در نظر گرفته میشود برای هر جرم؟ آیا ضرب و جرحی که آسیب بدنی بر جای نگذارد با شهادت دو مرد میتواند آثار کیفری داشته باشد و اصلا جرم به حساب می آید؟ و اگر جرم هست مجازات آن چیست؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .
قذف ازجرائم حد است و با سایر مجازاتهای حدی جمع می شود اما توهین ؛ تهدید و ضرب و جرح مشمول تعدد جرم است

باتوجه به حدی بودن جرم قذف جرم مزبور مجازات جداگانه دارد لاکن در خصوص جرایم فحاشی ، ضرب و جرح تعدد جرم لحاظ خواهد شد

با درود..
در اینخصوص ارتکاب قذف از جرائم حد بوده و با سایر مجازاتها جمع می شود..
و جرایم توهین و تهدید و ضرب و جرح بدون شک مشمول تعدد جرایم بوده و قاعدتا مجازات اشد در این موارد اجرا می گردد..
موفق باشید..

درود بر شما، قذف حد است و با حدود تجمیع خواهد شد، لکن سایر جرائم مذکور با یکدیگر تجمیع و مشمول تعدد خواهند بود، لذا مجازات اشد در خصوص آنها اجرا خواهد شد.

ضرب دیگری بدون به جا گذاشتن اثر، درجه ۷ تعزیر است و منطبق با بند(ب) ماده ۱۳۴ مجازات تعزیری توهین از ۵تا ۱۰ میلیون و مجازات تهدید از ۱۳ ماه تا ۲۴ ماه می باشد، قذف هم که حدی است و با اینها جمع نمی شود و ۸۰ ضربه شلاق دارد.

باید کل مفروضات را دید، حال شاید قاضی کیفیات مخففه را هم در نظر گرفت و برخی را به درجه پایین‌تر یا جزای نقدی تبدیل کرد

بله مرتکب تعدد جرائم شده قذف حد دارد و مجازات آن در صورت اثبات هشتاد ضربه شلاق حدی هست...در مورد فحاشی،ضرب و جرح و تهدید نیز مجازات اشد اجرا میشود.موفق باشید

بله تابع قانون تعدد جرم است و مجازات اشد اجرا می گردد.مجازات حد با سایر جرایم جمع می گردد.
در مواردی که رفتار مرتکب نه موجب آسیب و عیبی در بدن گردد و نه اثری از خود در بدن برجای بگذارد ضمان منتفی است لکن در موارد عمدی در صورت عدم تصالح، مرتکب به حبس یا شلاق تعزیری درجه هفت محکوم می شود.