آیا با وجود این فیلمها و عکسهای مستهجن میشه از قاضی براش سنگسار یا اعدام گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۱ #83866924

با عرض سلام و خسته نباشید و تبریک عید سعید فطر به شما و همه ی هموطنان عزیزم
من از شهر سبزوار زن گرفتم شرطش این بود که گرگان زندگی کنیم ولی مدتی یعد گفت بریم سبزوار منم بخاطر اینکه دلش رو نشکنم مادرش هم مرحوم شده بود پنجشنبه ها سر مزار مادرش بره قبول کردم رفتیم ناگفته نمونه پدر و برادراش همه مخالفت میکردن که د سبزوار بدرد زندگی نمیخوره همون گرگان باشین بهتره چون از فساد اخلاقی و بی بند باری اخلاقیش خبر داشتن به من نگفتن که من روز زایمانش وقتی از بیمارستان برگشتم واسه بردن دفترچه بیمه اش که تو کیفش دیدم همه مخاطبین اون گوشی و سیمکارتی که مخفیانه گرفته بود همه مرد غریبه و نامحرم بودن که برادرش پا در میانی کرد آبروش رو نبر طلاقش نده دشمن شاد میشیم الان با وجود بچه عوض میشه منه ساده گول خوردم اون عوض بشو نبود هرچی میگفتم برعکس کار میکرد تازه دو سه روز عقد کرده بودیم که داخل کابینت بست تریاک لول و سیم پیدا کردم گفتم این چیه گفت ماله داداشمه متادون پیدا کردم ماله داداشمه وقتی هم که نه رهن کردم برادرش اومد نعشه کردن دیدم اونم رفت جلو گفتم چکار میکنی اونو برادرش آره دیسک کمر داره و فلانه گفتم ربطی نداره برو دکتر گوش نکرد شروع به کشیدن کردن چندین بار دیگه مچش رو در حین مکالمه یا پیام دادن گرفتم حتی پرینت تماس و پیامکهاشو دارم که الانم با سیمکارتی که من براش خریده بودم به مخاطبین اون گوشی و سیمکارتی که پیدا کرده بودم زنگ میزنه و پیام میده حتی یه عکس تو تلگرام واسم فرستاده بود تازه یک ماه عقد کرده بودیم که تو عکسی که واسم تلگرامی فرستاده با دوستش عکس همون گوشی تو عکس کنار زنم افتاده چون همش میگفت ماله من نیست ماله دوستم هستش که دستم جا مانده حتی چند تا از محاطبینش داخل تلگرام اسم و فامیل و عکس از در حیاط خونه پدرش فرستادن که طرف فکر میکرد با زنم داره چت میکنه که گفتم خونه ما رو بلدی گفت بلدم الان میخوای واست عکس در حیاط رو بفرستم که نصف شبی رفت فرستاد یکی هم صداش رو شناسایی کرد اول صدای عروسشون رو فرستادم گفت این نیست تا صدای خودش رو فرستادم گفت این صدای خودته حتی دو سه نفری گفتن که به حسابت پول کارت به کارت کردیم والانم چند تا عکس از مصرف موادش دارم و اسکرین شات پی وی تلگرام هاشو دارم که بعضی ها عکس و استیکر لطفا خواهشن کمک وراهنمایبم کنید که از کجاو چجوری اقدام کنم که به حق قانونی خودم برسم واین همه خسارت مادی و مالی و روحی کروانی که بهم زده ازش بگیرم آیا با وجود اکن فیلمها و عکسهای مستهجن میشه از قاضی براش سنگسار یا اعدام گرفت چون هنوزم عقد منه و ازش یک پسر دو ساله دارم الانم در نبودم میره دنبال کثافتکاری حتی تمام سیمکارتهای منو با کمک و لطفا کمک و راهنماییم کنین مرسی از زحمات شما عزیزان شرمنده که رمان نوشتم براتون تازه خیلی خلاصه کروم این شده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به فرمایشات حضرتعالی میتوانید از ایشون شکایت کنید دقت بفرمایید عکس و فیلم و...اماره قضایی و در کنار علم قاضی کمک کننده هستند ولی میتوانید به آنها استناد کنید

سلام
باید از دادگاه درخواست پرینت تلفن کنید
شما بر علیه ایشان می توانید شکایت مبنی بر روابط نا مشروع کرد ولی اگر ثابت نکنید حد ق ذف می خورید که ۸۰ ضربه شلاق

باسلام
شما بایستی از طریق دفاتر خدمات قضایی شکواییه ای علیه همسر خودمبنی بر رابطه نامشروع اقدام قانونی نمایید و از دادگاه بخواهید تمامی سیمکارتهایشان و فضای مجازی او پرینت و از طریق پلیس فتا پیگیری نمایند .
و مجازاتی که برای ایشان و کسانی که با ایشان رابطه داشته اند بستگی به چت ها و پرینت هایی دارد که استعلام میگردد.

باسلام باتوجه به توضیحات و اظهارات شما میتوانید برعلیه ایشان شکایت مبنی بر رابطه نامشروع نمایید ودرخواست اخذ پرینت از مکالمات ایشان را به بازپرس رسیدگی کننده بدهید .