اون رای دادگاه دیگه که مربوط به پرونده دیگه میشه رو هم میتونم ببرم ضمیمه این پرونده کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۳ #83850742

بادرود فراوان خدمت وکلای عزیز که همیشه کمک حال کاربران سایت و جامعه هستید در رپرونده فروش مال غیر که با کمک شماها و رای در دادگاه بدوی به نفع بنده صادر شد و مجرمان به دوسال حبس و جزای نقدی در حق دولت و هم رد مال خوردن.که اعتراض کردن و در تجدیدنظر وکیل مجرمان درحضور قضات ازمن وقت خواستند بمدت یه هفته.که قاضی هم بهم گفت اگه مقدوره با وکیل شون راه بیاد مشکلت حل بشه که منم قبول کردم و یه هفته وقت دادم حالا از یه هفته چهار روز دیگه مونده میخواستم بدونم چی میشه اگه پول رو پرداخت نکنند تو این یه هفته مهلت و اینکه جدا بر این دادگاه در یک پرونده دیگه هم اینها رو دادگاه بدوی مجرم شناخته شدن ایا اون رای دادگاه دیگه که مربوط به پرونده دیگه میشه رو هم میتونم ببرم زمینه این پرونده کنم و در دادگاه تجدید نظر و بگم سابقه هم دارن جهت اطلاع سابقه مجرمان ممنون راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما درصورت عدم توافق مراتب را به دادگاه اعلام نمایید

درود
با اگر رضایت حاصل نشد به شعبه اعلام کنید.

در صورت عدم اخذ رضایت شما با اعلام عدم رضایت به دادگاه ادامه رسیدگی به پرونده انجام و منجر به رای محکومیت طرف مقابل خواهد شد

درصورتی که درمهلت مقرر رضایت شما جلب نشد مراتب را به شعبه اعلام فرمایید داشتن سابقه کیفری از تشدید مجازات وجلوگیری از کیفیات مخففه خواهد بود

با سلام میتوانید رای آن پرونده را ضمیمه نمایید و در صورت عدم رضایت شما پرونده به سیر طبیعی خود محکوم خواهند شد.

بستگی داره رای دادگاه دیگه قطعی شده یا هنوز اون هم در جریانه؟ اگر قطعی شده و هنوز اجرا نشده می تونه به خاطر تکرار، تشدید مجازات داشته باشه و اگر هنوز قطعی نشده موجب تعدد می شه و باز تشدید میشه.
در مورد پرداخت خسارات هم تنها تخفیف اعمال میشه و جرم فروش مال غیر، غیرقابل گذشت است.
در جمع تشدید و تخفیف هم دادگاه، کف و سقف مجازات رو میانگین می گیره و به جای حداکثر مجازات میتونه تا میانگین مجازات رو تقلیل بده.

سلام درمدت مقرر رصایت شما جلب نشد میتوانید به شعبه مربوط مراجعه و اعلام نمایید موفق باشید