زمین قولنامه ای در خارج شهر دارم، آیا باید اعلام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #83817845

برای من اجرائیه صادر شده که اموالم رو معرفی کنم و من یک ماشین لیزینگ داشتم و ۴ سال قبل اجرائیه فروختم و یک زمین قولنامه ای در خارج شهر دارم ایا باید اونها رو اعلام کنم یا نه و اگر اعلام اعسار کنم میتونم اونهارو معرفی کنم و با این وجود جلب من ملغی میشه یا نه تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر چه بنام شما میباشد را میبایست اعلام نمایید.
در خصوص اعسار نیازی به اعلام دارایی نمیباشد و ارائه ی ۲ شهود کفایت میکند.

هر آنچه که در مالکیت شماست را بایستی معرفی نمایید ، در خصوص خودرو اعلام کنید که فروخته اید .

انچه در مالکیت شما باقی است را باید اعلام کنید

باسلام واحترام
شما وفق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی مکلفید یا مبلغ محکوم به را بپردازید یا برای مصون ماندن از حبس، دادخواست اعسارتان را بهمراه صورت کلیه اموال تان،کلیه وجوهی ک نزد بانکها و موسسات مالی دارید، کلیه اموال و مطالباتی ک نزد ثالث دارید،وکلیه نقل و انتقالاتتان ازیکسال قبل از دعوی اعسار را،ضمیمه دادخواست اعسارتان نمایید.
لازم به ذکر است ک وفق ماده ۱۶ آن قانون، اگر شما(محکوم علیه) در صورت اموال خود، به منظور فرار از اجرای حکم، از اعلام کامل اموال خود خودداری کند یا پس از صدور حکم اعسار معلوم شود برخلاف واقع خود را معسر قلمداد کرده‌، دادگاه ضمن حکم به رفع اثر از حکم اعسار سابق، محکوم‌علیه را به حبس تعزیری درجه هفت محکوم خواهد کرد.یعنی از ۹۱ روز تا ۶ ماه حبس.
وهمچنین درصورت احراز هدف فرارازپرداخت دین،بسته به مورد،احتمال صدور یک یاچندمورد از موارد ذیل نیز محتمل میباشد:
ممنوعیت خروج از کشور.
ممنوعیت تاسیس شرکت تجارتی.
ممنوعیت عضویت در هیات‌مدیره شرکت‌های تجارتی.
ممنوعیت تصدی مدیرعاملی در شرکتهای تجارتی.
ممنوعیت دریافت اعتبار و هرگونه تسهیلات به هر عنوان از بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری عمومی و دولتی به‌جز وام های ضروری.
ممنوعیت دریافت دسته‌چک
لذا قویا پیشنهاد میگردد نسبت به اعلام کلیه موارد مذکوره اقدام نمایید. چرا که درصورت کشف واقع توسط طرفتان و اعلام به دادگاه، شما در معرض مجازاتهای فوق الذکر خواهید بود.