در مورد اموالی هم که در مدت ۱۲ سال زندگی خریداری کردن، آیا نصف اموال بعد از طلاق به خانمش تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۶ #83693207

سلام و عرض ادب در مورد این سوالات لطفا بنده رو راهنمایی میکنید؟

زن داداش من حدودا ۱۲ سال هست ازدوج کرده و دو بچه دارند یک پسر هفت ساله و یک دختر ۳ ساله. وضعیت شغلی برادرم به گونه ای هست که از ۶ صبح تا حداقل ۱۱ شب سر کار هست و روز بعد نصف روز بیکار و دوباره سرکار تا شب یعنی در ماه حداقل ۲۰ روز کامل صبح تا شب سر کار هست. پدر مادرمون هم فوت کردن اینطور که در جریان هستم به علت بد رفتاری برادرم میخان جدا بشن. ایا با این شرایط دادگاه حضانت دو فرزند رو به مادر میده؟ مادرشون خانه دار هست.
مهریه ایشون ۱۸۰ سکه است و حقوق شوهرش هم در حدود سه تا چهار میلیون.با این شرایط پرداخت مهریه چجوری میشه. پیش پرداخت و پرداخت بقیه سکه ها. خانه و ماشین برادرم قابل توقیف هست برای مهریه یا نه؟
و اینکه نفقه ایشون و بچه ها در صورتی که حضانت بچه ها با مادرشون باشه بعد از طلاق وظیفه پدرشون هست یا نه؟

ببخشید زیاد شد ممنون میشم از وکلای عزیز که پاسخ بدن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزندان مشترک تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن با پدر است .منزل چنانچه تنها مسکن و محل زندگی در شان ایشان باشد، از مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نخواهد بود، لکن در مورد خودرو، بایستی گفت که قابل توقیف است.

سلام

طبیعتا حضانت فرزندان تا ۷ سال با مادر و بعد از آن پسر ۱۵ سال به بعد و دختر ۹ سال به بعد با صدور گواهی رشد از اداره سرپرستی دادگستری منوط به رضایت فرزند و تمایلش به اینکه با چه کسی ( پدر یا مادر) زندگی نماید می باشد.

در خصوص مهریه که از دیون ممتازه محسوب می‌شود قابل وصول است منتها از دارایی شخص یا اموالش یا خودروی شخصی یا ملک مازاد بر ملک مسکونی که جز مستثنیات دین محسوب نگردد وصول می گردد

همچنین نفقه فرزندان پس از حضانت از جانب مادر با پدر می باشد

درود
تنصیف دارایی زمانی است که طلاق از سوی مرد باشد، حضانت تا هفت سالگی با مادر است پس آن با پدر، اموال اگر مستثنیات دین نباشد توقیف می شود. نفقه فرزندان همیشه تا سن مقرری با پدر است، زن پس از طلاق مگر در دوران عده طلاق رجعی نفقه ندارد.

حضانت تا ۷سالگی با مادر و پس از آن تا بلوغ با پدر نفقه با. پدر، مهریه باید پرداخت گردد اگر توانایی ندارد اعسار دهد، منزل در شان زوج و متناسب در وضعیت اعسار او باشد جز مستثنیات دین میباشد.

سلام حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر می باشد ... در صورت عدم توانایی پرداخت مهریه باید اعسار تقدیم کنند ...

حضانت تا هفت سال با مادر می باشد مهریه باید پرداخت شود و اگر توان مالی ندارند دادخواست اعسار تقدیم نمایند و میزان تقسیط به نظر قاضی بستگی دارد

بادرود
حضانت فرزند تا هفت سالگی بامادر می باشد و راین مدت نفقه فرزندی عهده پدر می باشد
ودرصورت مطالبه مهریه از طرف زوجه باید پرداخت شود لذا منزل اگر در شان برادرتان باشد جزو مستثنیات دین محسوب می شود و توقیف نمیشود ولی ماشین درصورتی که تاکسی نباشد توقیف می شود
ویک چهارم حقوق برادرتان نیز قابل توقیف می باشد
وبعداز صدور حکم به پرداخت مهریه برادر شما میتواند دادخواست اعسار بدهد وبا گرفتن حکم اعسار مهریه توسط برادرتان تقسیط می شود
ومبلغ پیش پرداخت نیز توسط قاضی تعیین میشود و قابل پیش بینی نیست