خسارت مربوط به تاخیر در تنظیم سند مالکیت آپارتمان برای ۴ سال گذشته چقدر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #83646344

با سلام. این سوال را بارها دیگران پرسیدن و پاسخ اکثر وکلا هم تقریبا مشابه هست. اینکه اگر فروشنده آپارتمان بعد از گذشت زمان ذکر شده در مبایعه نامه قادر به تنظیم سند نبود و خریدار اقدام به گرفتن عدم حضور از دفترخانه اسناد رسمی ننموده باشد دیگرنمی تواند در محاکم اقدام به نطالبه خسارت تاخیر نماید.
برای بنده هم وضعیت مشابهی پیش آمده است بنده آپارتمانی نوساز را ۴ سال پیش خریدم و قرار بود سه سال پیش فروشنده سند به نام اینجانب تنظیم نماید. ایشان هنوز هم پایان کار تفکیکی نگرفته و لذا اسنادش آماده نیست. بنده هم در تاریخ ذکر شده در مبایعه نامه در حسابم مبلغ مورد نظر را نداشتم و لذا اقدام به اخذ عدم حضور هم نکردم. حال پس از سه سال تاخیر فروشنده زنگ زده و میگوید اسناد آماده است. بنده پیش خانم وکیلی مراجعه کردم و ایشان فرمودند با وجود اینکه من عدم حضور نگرفتم باز به احتمال ۸۰ درصد رای به نفع بنده می توانند بگیرند زیرا استعلامات شهرداری نشان خواهد داد سند بعد از ۳ سال آماده شده و حتی بنده با وجود نداشتن عدم حضور باز هم می توانم مطالبه خسارت نمایم. تفسیر ایشان این است رای نهایی بستگی کامل به نوع دفاعیات و شخص قاضی دارد. البته مبلغ حق الوکاله قابل توجهی هم مطالبه نموده اند که البته در صورت اینکه رای بنفع بنده صادر شود ارزش پرداخت دارد. حال بر سر دوراهی مانده ام که چکار کنم چون اکثر وکلا می گویند نمیتوانم رای بگیرم ولی ایشان میگن اواخر رای مشابهی گرفتن.

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در قرارداد عنوان شده گواهی عدم حضور مثبت تخلف متخلف است ، چون شما آن را اخذ نکرده اید یقینا رای به نفع شما صادر نمی شود .