تجاوز به عنف رو چطور باید ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۶ #83546753

خواستگارم تجاوز انجام دادن و حالا گردن نمیگیرن. چطور باید به قاضی ثابت کنم که عنف بوده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد اتهام تجاوز به عنف باید بلافاصله اقدام به شکایت نمایید تا آثار و قراین و شواهد به جای مانده از سوی پزشکی قانونی معاینه شده و گزارش گردد . بعد از گذشت مدتی از حادثه دیگر اثبات اتهام بسیار مشکل و بعید خواهد بود .

تجاوز به عنف
تجاوز به عنف جرمی است که در ردیف مجازات های جنایی است. در کشورهای دیگر از لحاظ میزان مجازات به جنایت، جنحه و خلاف طبقه بندی شده اند. تجاوز به عنف در همه کشورها مجازات شدیدی دارد و به جنایت مربوط است. در قانون جمهوری اسلامی ایران در ماده ۸۲ قانون مجازات اسلامی مجازات تجاوز به عنف اعدام است.
مقصود از تجاوز به عنف چیست و چه نوع رابطه جنسی تجاوز محسوب می‌شود؟
عنف در لغت به معنی خشونت و زور است و منظور از اصطلاح تجاوز به عنف انجام نزدیکی جنسی بدون رضایت زن و با استفاده از قهر و غلبه است. البته باید توجه داشت که اثبات بدون رضایت و خواست قربانی بودن نزدیکی جنسی برعهده قربانی است که این موضوع مشکلاتی را در روند رسیدگی به این پرونده‌ها به وجود آورده است. درعین‌حال باید توجه داشت که تجاوز به عنف تنها در چهارچوب رابطه خارج از چهارچوب مشروع ازدواج _ اعم از دائم و موقت ــ به رسمیت شناخته شده است؛ به عبارت دیگر تجاوز به عنف نوعی از زنا است که همراه با عدم رضایت و خواست قربانی باشد. بنابراین توسل به خشونت جنسی در روابط میان زن و شوهر تجاوز به عنف محسوب نمی‌گردد