معاونت ارجاع چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۸۷۷ #83543471

سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
پرونده من از حل اختلاف رفته دادسرا بهم گفتم که دست معاونت ارجاع هستش میخواستم ببینم کار معاونت ارجاع چیه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
یعنی پرونده شما در حال رسیدگی جهت تعیین شعبه می باشد

سلام
مقام ارجاع به دلیل قرار گرفتن در ابتدای مسیر ورود پرونده از محتوای پرونده های مهم در دادسرا اطلاع پیدا خواهد نمود.
نظارت بر پرونده ها در حیطه عملکردی معاون یا دادیار ارجاع قرار دارد.
در ابتدای تشکیل یک پرونده مقام ارجاع در بعضی از مواقع دستوراتی را جهت تکمیل پرونده یا به اصطلاح دستورات ابتدایی به ضابطین صادر می نماید
که پس از اعاده دستورات انجام شده مشخص شود کیفیت انجام و زمان دستورات توسط ضابطین چگونه اجرا می شود که اگر در این قسمت نیز نقصی وجود داشته باشد این مقام ارجاع است که آن را به موقع تشخیص داده و می تواند در جهت رفع آن اقدام نماید.

معاون ارجاع همان معاونتی است که پرونده ها را با اعلام شعبه به شعبات ارجاع میدهد. به عبارتی دیگر هنوز شعبه رسیدگی کننده به پرونده شما مشخص نگردیده است .
هنگام ارجاع پیامکی از شعبه ارجاع شده به شما ارسال خواهد شد.