حکم من در دادگاه چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #83423230

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز
همسر من ۵ ماه پیش با اقرار به اینکه با کسی دیگه در ارتباطه منو به خونه پدرم آورده که صداشونو ضبط کردم که میگن با کسی دیگه دوستم و تورو نمیخوام.و اسکرین شات از چت هاشون دارم و عکسی که دست به دست گرفتن با هم ولی فقط دستاشون مشخصه. من دو ماه پیش فهمیدم که با هم خونه هستن با مامور رفتم در خونه ولی خانوم از در پشتی فرار کرد و نتونستیم بگیریمش. الان همسرم برا من شکایت کرده که اومده دم خونه م عابروریزی کرده و کسی رو از خونم درنیاورده. و به دروغ نوشته از خونه م طلا دزدیده.منم شکایت کردم که با استناد به مدارکی که در دست دارم ایشون با کس دیگه ای ارتباط دارن.و پرونده به دادیاری ارجاع داده شده.میخواستم ببینم برای شکایت ایشون چه حکمی برا من صادر میشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

هر دو نفر باید بتوانید ادعاهای خود را با مدرک مستند و محکمه پسند به دادگاه اثبات نمایید. در غیر اینصورت شکایت هیچ یک از طرفین به نتیجه نمی رسد.

پیشنهاد می کنم حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید.

موفق باشید

سلام
به صرف ادعا نتیجه ای حاصل نخواهد شد، ایشان باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند.

با سلام
شکایت شما که دلیل محکم و قوی ندارید منع تعقیب صادر میشود و شکایت ایشان هم مبنی بر سرقت باید اثبات شود