اگه من سند ماشین رو به اسم کسی دیگه بزنم؛ آیا بازم احتمال توقیف خودرو من هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۲ #83402316

سلام خدمت همه شما عزیزان
میخواستم بدونم اگه من سند ماشین رو به اسم کسی دیگه بزنم.. فقط سندش... و تعویض پلاک و این جور چیزا رو فعلا کاری نداشته باشم و خانومم بره مهر شو اجرا بزاره آیا بازم احتمال تو قیف خودرو من هست یا نه.. در ضمن ماشین بنده جز موارد امرار معاش نیست..
ممنون میشم که دقیق منو راهنمایی کنید
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله طبق قانون محدودیت های مالی و قانون حمایت از خانواده قطعا قابل توقیف است و اگر صوری بودن آن مشخص شود فرار از دین هم به حساب می‌آید.

سلام خودرو توقیف میشه چون سیستم راهور ملاک توقیف هست که از طریق پلاک اقدام میکنند

با سلام
اگر قبل از درخواست مهریه بزنید یعنی سند را انتقال دهید نمی تواند توقیف کند چون اموالی توقیف می شود که به نام خودتون سند داشته باشد

با سلام
اگر هنوز خانم شما مهریه را به اجرا نگذاشته باشد میتوانید جهت انتقال سند اقدام بفرمایید اما بهتر است پلاک نیز تعویض گردد تا مشکلات بعدی پیش نیاید

در صورتی که صوری بودن آن اثبات شود ضمن توقیف خودرو جرم فرار از دین محسوب می شود

بی شک دادگاه برای جلوگیری از گریز محکومان راههای را اندیشیده که معاملات صوری را شناسایی کند دادگاه معمولا اگر شما درخواست اعسار بدهید باید شاهد داشته باشید و ممکن پرینت معاملات چندماه را ازشما بخواهد واگر هم متوجه شود که صوری بوده که سند را هم ابطال می کند بنظربنده اگر خودرو را بتوانید جز مستثنیات دین بیاورید بهتراست البته باید قاضی را متقاعد کنید

از آنجایی که اداره ی مسئول استعلامات در خصوص خودرو ، اداره ی راهنمایی و رانندگی میباشد،فقط پلاک خودرو استعلام میگردد،و چنانچه پلاک به نام شما باشد قطعا قابل توقیف است