ارث خود را چگونه از برادرم بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #83366924

سلام
پدر من زمین را یه هفته قبل از مرگش به پسرانش فروخته است از زمان فوت او ۶ سال میگذرد قرار بود برادرانم اقساطی پول را پرداخت کنند یک قسط پرداخت کردند و مابقی را نداده اند با تورم امروز من بهشان گفتم که باید به نرخ روز حساب کنند اما قبول نمیکنند مشاور ها میگوند باید دادخواست میدادی و شکایت میکردی الان باید چه کار کنم اگر الان دادخواست بدم چه میشود لطفا راهنمایی کنید که چکار باید کنم و چه دادخواستی بدهم فرض کنید ۳۰ میلیون میخواستن پرداخت کنند ۶ سال پیش الان با ۳۰ میلیون نمیشه یه خودرو خرید و یا خونه حتی پول پیش یک خونه هم نمیشه

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست مطالبه به نسبت قدرالسهم خود به طرفیت برادرانتان تقدیم نمایید

-- میتوانید دادخواست مطالبه به نسبت قدرالسهم خود به طرفیت برادرانتان تقدیم نمایید .
-- با توجه به عدم پیگیری موضوع تنها میتوانید مطالبه تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست را بکنید .

با توجه به مبایعه نامه پدر و برادران در مورد فروش زمین و گواهی انحصار وراثت ،شما به عنوان ذینفع میتوانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تادیه تغذیه دهید