آیا با اعلام نخواستم شوهر باز حکم تمکین به زن اجبار میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #83226755

با این پیامک و اعلام نخواستن از جانب مرد.
آیا مرد میتواند باز تمکین زن رو بگیرد؟؟ در ضمن از خانه انداخته بیرون و هیچ خرجی هم نداده و بنده هم هیچ منبع درآمدی ندارم

هرچی میخوای بگو بندازم جلوت ___ گم کنی
تو مردی برای من میفهمی مردی
من بمیرم دیگه با تو زیر یه سقف نمیرم....

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-مراتب را از طریق ارسال اظهارنامه به طرف مقابل (همسرتان) اعلام نمایید به این معنا که اظهارنامه ای تنظیم کرده ودر آن بیان نمایید که حاضر به تمکین هستید لیکن ایشان از ورود شما به منزل ممانعت بعمل می آورند و با اعمال خود مانع از تحقق این امر میگردند و در ادامه در خصوص عدم پرداخت نفقه ، مطالبه خود را بیان نمایید
-متن پیامک قابل استناد است
-از طریق کلانتری با اخذ گزارش ، شکایت ممانعت از حق بعمل آوردید.
-نفقه خود را نیز میتوانید ضمن طرح دادخواست مطالبه نمایید

با عنایت به موارد فوق و تحقق آنها دیگر نگران موضوع تمکین نباشید

* جمله اول پیامک ایشان از مصادیق توهین میباشد (گورت را کم کن)
*میتوانید شکایت کیفری با موضوع اهانت (توهین)به طرفیت ایشان مطرح کنید

چنانچه بتوانید شهود به دادگاه ببرید که شهادت دهند از منزل بیرون کرده و یا صورتجلسه کلانتری داشته باشید و در دادگاه بتوانید با بیان جملاتی همسرتان را مجبور به اقرار کند که خودش شما را بیرون کرده آن وقت الزام به تمکین رد میگردد و پیامک را هم میتوانید پرینت بگیرید و به دادگاه ارائه دهید که البته بعنوان قرینه محسوب میشود یعنی اینکه باعث میشود قاضی بیشتر اطمینان حاصل کند که حق با شماست لذا به هیچ عنوان نباید بگویید که حاضر به تمکین نیستم ویا حاضر به ادامه زندگی با زوج نیستم تاکید میکنم نباید اینها را بگید